L'oferta de serveis Renfe-SNCF en Cooperación es basa en l'experiència de Renfe i SNCF per oferir al client internacional un producte adaptat a les seves necessitats. A més, és la manera més còmoda de viatjar entre Espanya i França
DE CENTRE A CENTRE​

La situació estratègica de les estacions de tren fa que no perdis temps ni diners abans de començar el teu viatge. L'Alta Velocitat et porta directament al centre de les ciutats. A més diverses freqüències al dia connecten les diferents destinacions, d'aquesta forma França està més accessible que mai.


DIRECTE I RÀPID SENSE ESPERES​

Podràs accedir al tren fins a 2 minuts abans de la sortida. Podràs embarcament plàcidament i sense esperes quan viatges amb tren, sense necessitat d'arribar amb hores d'antelació.


GAUDEIX DEL VIATGE

El tren no és només un mitjà de transport, és l'inici del teu viatge, de les teves vacances. Durant el recorregut podràs relaxar-te, gaudir del paisatge, estirar les cames o llegir un bon llibre. És un temps d'oci i plaer que podràs dedicar al que més t'agradi.


APROFITA EL TEU TEMPS 


S​ervei de wifi gratuït a bord per a tots els nostres clients internacionals. Accés a una gran varietat de continguts per a que el viatge en tren sigui encara més amè. Consulta tota la informació sobre aquest servei així com els continguts disponibles.


Els seients confortables i amplis estan equipats amb preses elèctriques per a ús de diferents dispositius, disposes també d'una taula en cada butaca per poder tenir el teu propi espai durant el viatge.


FINS A TRES MALETES

Viatjar amb tren vol dir no haver de preocupar-te pel pes i el cost del teu equipatge. Podràs viatjar amb 3 maletes sense haver de pagar extra per cadascuna d'elles. 


TRANSPORT ECOLÒGIC​

El tren és el mitjà de transport públic que realitza menors emissions de CO2. Si vols contribuir a la millora del medi ambient, realitza els teus desplaçaments amb tren!​

​UNIM ESPANYA I FRANÇA COM NINGÚ HO FA​