L'oferta de serveis Renfe-SNCF en Cooperación es basa en l'experiència de Renfe i SNCF per oferir al client internacional un producte adaptat a les seves necessitats. A més, és la manera més còmoda de viatjar entre Espanya i França


​​


TRANSPORT ECOLÒGIC​

El tren és el mitjà de transport públic que realitza menors emissions de CO2. Si vols contribuir a la millora del medi ambient, realitza els teus desplaçaments amb tren!​

El tr​ansport més respectuós​ amb el model de desenvolupament sostenible​
    

DE CENTRE A CENTRE​

La situació estratègica de les estacions de tren fa que no perdis temps ni diners abans de començar el teu viatge. L'Alta Velocitat et porta directament al centre de les ciutats. A més diverses freqüències al dia connecten les diferents destinacions, d'aquesta forma França està més accessible que mai.

Descobreix totes les nostres destinacions​    

DIRECTE I RÀPID SENSE ESPERES​

Podràs accedir al tren fins a 2 minuts abans de la sortida. Podràs embarcar​ plàcidament i sense esperes quan viatges amb tren, sense necessitat d'arribar amb hores d'antelació.

Informa't de tot el que has de saber abans d'embarcar​

GAUDEIX DEL VIATGE

El tren no és només un mitjà de transport, és l'inici del teu viatge, de les teves vacances. Durant el recorregut podràs relaxar-te, gaudir del paisatge, estirar les cames o llegir un bon llibre. És un temps d'oci i plaer que podràs dedicar al que més t'agradi.

L'experiència de viatjar amb tren​    

APROFITA EL TEU TEMPS 


S​ervei de wifi gratuït a bord per a tots els nostres clients internacionals. Accés a una gran varietat de continguts per a que el viatge en tren sigui encara més amè. Consulta tota la informació sobre aquest servei així com els continguts disponibles.

Informació wifi​

Els seients confortables i amplis estan equipats amb preses elèctriques per a ús de diferents dispositius, disposes també d'una taula en cada butaca per poder tenir el teu propi espai durant el viatge.

Els nostres trens

FINS A TRES MALETES

Viatjar amb tren vol dir no haver de preocupar-te pel pes i el cost del teu equipatge. Podràs viatjar amb 3 maletes sense haver de pagar extra per cadascuna d'elles. 

Facilitats en l'equipatge​
​UNIM ESPANYA I FRANÇA COM NINGÚ HO FA​