Llocs d'interès

La Catedral de Sevilla i la Giralda

És la catedral gòtica més gran del món. Aquest monument religiós s'alça a l'emplaçament on s'ubicava la Gran Mesquita al segle XII.

Avui dia només se'n conserva el minaret, conegut com a Giralda, que és la torre més representativa de la ciutat, de 104 m d'alçària. A més, el conjunt monumental de la catedral inclou el captivador Patio de los Naranjos i la Capilla Real.

Reales Alcázares de Sevilla

Antiga residència dels líders àrabs després de la conquesta. L'Alcázar de Sevilla és un palau fortificat que combina diferents estils, des de l'art mudèjar fins al gòtic.

L'interior de l'edifici s'ordena al voltant de dos patis: el de Las Doncellas i el de Las Muñecas. L'Alcázar disposa de belles estances decorades amb grans tapissos, com la Sala de los Reyes i el Salón del Emperador.

El barri de Santa Cruz

El barri de Sant Cruz, amb carrers empedrats i placetes encantadores, és un dels més importants i populars de Sevilla. Situat al centre de la ciutat, aquest barri està ple de cases emblanquinades, de cases senyorials i de palaus amb bonics patis florits.

El barri de Santa Cruz, antic call de Sevilla, recorre el casc historicoartístic de la ciutat. De fet, s'hi poden admirar monuments del segle XII, com l'Archivo General de Indias i l'ajuntament.

Si desea más información de otros lugares de interés haga click Aquí
​​

Agenda d'activitats

​Conexions i destinacions relacionades

​​​​

​Madrid

Madrid, capital i centre financer d'Espanya, és una ciutat que combina infraestructures modernes, com les torres de la Porta d'Europa, amb un ric patrimoni cultural, artístic i arquitectònic, com el famós casc antic o el Madrid dels Àustria.

​​
​​​​
​​​​

​Barcelona

La capital catalana presumeix d'una gran quantitat de tresors arquitectònics i d'un ric patrimoni històric.

​​

​Zaragoza

A la vora del riu Ebre, la capital aragonesa conserva una rica herència monumental als seus carrers per l'empremta que van deixar romans, musulmans, jueus i cristians en aquest lloc.

​Estacions

​​​​​