LLOCS D’INTERÈS​​​​

 

El País dels Càtars

Llença't a la conquesta dels castells del país dels Càtars. Descobreix els misteris d'aquestes terres en el passat i la seva bellesa encisadora. No et pots perdre la joia càtara: la ciutat medieval de Carcassona, una fortificació única a Europa.

Perdre's pels seus carrers i les seves petites places és un autèntic plaer. Realitza el teu somni de ser un cavaller medieval seguint la ruta dels càtars, un itinerari simplement fascinant.

Les Calanques de Marsella

Et proposem que descobreixis aquesta destinació a través de les seves cales on podràs gaudir d'un relaxat bany en un escenari únic o recórrer-les a peu per admirar el paisatge singular que dibuixen.

De pas, és una meravellosa ocasió per visitar aquesta destinació portuària que t'ofereix una infinitat de coses per veure i plans per fer, una de les ciutats més emblemàtiques de França a la qual pots arribar directament amb els nostres trens.

Senderisme al Sud de França

El Sud de França amaga racons d’una bellesa natural que no ens imaginem.

Del Mediterrani als Pirineus passant pel Parc natural de Luberon, trobaràs molts llocs on exerciràs les cames, respiraràs aire pur i et trobaràs envoltat de paisatges majestuosos.

​​AGENDA D'ACTIVITATS​

 

​​​​​​​​​​CONNEXIONS I DESTINACIONS RELACIONADES​​ ​

​Perpinyà, el centre del mon, segons el surrealista Dalí​​

​Mar, patrimoni i vinyes, e​n una mateixa ciutat​​

​La Perla negra del Mediterrani​

​Punt de trobada de diferents cultures​

​ESTACIONES