Llocs d'interès

Barri del Carme

El barri mil•lenari del Carme, part del casc històric de la ciutat, s'alça entre dues muralles: la musulmana, que data del segle XI, i la cristiana, construïda al segle XIV.

Recorre els carrers d'aquest barri i admira el seu ric patrimoni històric amb impressionants monuments medievals que et traslladaran al passat laberíntic de València.

Llotja de la Seda

La Llotja de la Seda de València és una joia de l'art gòtic que constitueix un dels edificis més preciosos de l'arquitectura gòtica civil europea. Construïda al segle XV, aquest immens monument de 2.000m2 es va inspirar en els castells medievals.

Destaquen d'aquest edifici històric: la Torre, la Sala del Consolat del Mar, el Pati dels Tarongers i el Saló de les Columnes. A més, aquest lloc únic acull cada diumenge una exposició de monedes i segells.

Ciutat de les Arts i de les Ciències

Obra futurista i original dels arquitectes Santiago Calatrava i Félix Candela, la Ciutat de les Arts i de les Ciències és un conjunt lúdic i cultural únic destinat a fomentar els coneixements científics i culturals.

Aquest complex avantguardista acull l'Hemisfèric (cinema IMAX); el Museu de les Ciències Príncipe Felipe; l'Oceanogràfic, l'aquari més gran d'Europa, i el Palau de les Arts Reina Sofía, entre els més destacats.

Si desea más información de otros lugares de interés haga click Aquí
​​

Agenda d'activitats

​Conexiones y destinos relacionados

​​​​
​​​​
​​​​

​Barcelona

La capital catalana presumeix d'una gran quantitat de tresors arquitectònics i d'un ric patrimoni històric.

​​​​

​Tarragona

A la vora de la Mediterrània, l'antiga Tàrraco sedueix per la rica herència romana i el conjunt arqueològic declarat Patrimoni Mundial per la UNESCO. 

​​​​

​Madrid

CMadrid, capital i centre financer d'Espanya, és una ciutat que combina infraestructures modernes, com les torres de la Porta d'Europa, amb un ric patrimoni cultural, artístic i arquitectònic, com el famós casc antic o el Madrid dels Àustria.

​​​​

​Zaragoza

A la vora del riu Ebre, la capital aragonesa conserva una rica herència monumental als seus carrers per l'empremta que van deixar romans, musulmans, jueus i cristians en aquest lloc.

​​​​

​Sevilla

A la vora del riu Guadalquivir, la capital andalusa fascina pel ric llegat àrab i l'encant dels carrers del seu casc històric.

​​

​Estacions

​​​
​​