​LLOCS D'INTERÈS​​

 

Platges

Onze platges amb diferents ambients s’esperen a que la gent gaudeixi d’elles. Es poden trobar platges de sorra fina blanca i fins i tot de sorra negre, per a tots els gustos resseguint el litoral.

Platges amb totes les comoditats (restaurants, bars, gandules, para-sols) i per els que volen gaudir de més calma, platges en un entorn natural 100%.

Reserva Natural de Bagnas

Els aiguamolls del Petit i Gran Bagnas amb més de 250 espècies d’aus es van declarar Reserva Natural Nacional al 1983.

Podem gaudir observant els flamencs, ànecs i altres aus migratòries, acompanyats d’un guia. Es possible realitzar la visita a cavall.

Descobriment del fons marí

Possibilitat de sortides en vaixell amb visió submarina. El passeig té una duració d’una hora i es comentat.

Es divisen les roques de Deux Frères, la platja de sorra negra, els penya-segats d’origen volcànic…uns paisatges de somni des del mar. Aquestes excursions es poden realitzar fins a finals d’octubre.

AGENDA D'A​​​CTIVITATS

 

Ruta enòloga a Agde

Ruta enòloga a Agde

23 Juny 2017

Vine a descobrir la història, els paisatges i els vins del nostre territori, durant un passeig per les vinyes a la vora del Hérault i el Canal du Midi, seguida d'un tast comentat de vins locals en les coves de Richemer.

Les Estivales d'Agde au Coeur de l'Amour

Les Estivales d'Agde au Coeur de l'Amour

Del 16 de juliol al 20 d’agost

El carrer de l'Amour i el carrer Jean Roger Agde cobren vida sota el signe del sol i la Mediterrània, amb espectacles, bandes i moltes altres sorpreses per delectar a tota la família.

CONNEXIONS I DESTINACIONS RELACIONADES

Nimes va néixer al segle VI aC. Ciutat amb anys d'història, d'arquitectura i d'art. Al cor antic de la ciutat es concentren una gran quantitat de restes romanes ben conservades, a més de palaus medievals i temples cristians.​​​​​

Montpeller és el lloc ideal per descobrir una ciutat en plena efervescència que es troba a prop d'alguns dels monuments i llocs més famosos del Patrimoni Mundial.​​

Perpinyà era el centre econòmic, polític i cultural de la Mediterrània medieval.​​​

​ESTACIONS​


​​​
​​​​​​​​