​LLO​CS D'INTERÈS

 

El casc antic

Amb els carrers empedrats i les fonts, el centre històric d'Aix-en-Provence és una zona ideal per passejar i gaudir del sol a les animades terrasses.

Des de la plaça de l'ajuntament fins al bari Mazarin, es pot admirar el patrimoni arquitectònic que ofereix la ciutat i perdre's pels mercats tradicionals.

El passeig Mirabeau

Famós per les seves quatre fonts i les fileres arbrades, el passeig Mirabeau és l'avinguda més prestigiosa de la ciutat.

Aquest passeig, renovat fa poc, acull molts cafès i botigues que daten del segle XIX. La zona de vianants és un lloc ideal per passejar i contemplar la bellesa d'aquesta ciutat.

La Plaça de la Rotonda

Amb la seva majestuosa font, la plaça de la Rotonda és un lloc imprescindible de la ciutat. A la font dominen tres estàtues que representen la justícia, l'agricultura i les belles arts.

Situada a la línia del passeig Maribeau, aquesta plaça és el punt de trobada dels principals carrers de la ciutat.

​​

AGENDA D'ACTIVITATS

 

Marilyn - I Wanna Be Loved By You

Marilyn - I Wanna Be Loved By You

Del 22 d’octubre 2016 fins l´1 de maig de 2017

El Centre d’Art Caumont ens presenta aquesta magnífica exposició. La mítica actriu, des de l’objectiu de diferents fotògrafs. Moltes de les fotografies provenen de col·leccions privades. Una gran oportunitat d’admirar a una de les dones més belles.

Carnaval d’Aix-en-Provence

Carnaval d’Aix-en-Provence

30 d’abril

La ciutat d'Aix-en-Provence ofereix als seus habitants una nova aventura. Disfresses, colors i diversió per al Carnaval d'Aix 2017.

Laissez parler les petits papiers...

Laissez parler les petits papiers...

Del 22 d’abril al 10 de juny

Descobreix el món de l’ origami a través de l'exposició de dos artistes Raphaëlle Barbet i Gabriel Sobin a l'esplèndida ciutat d’Aix en Provence.

CONNEXIONS I DESTINACIONS RELACIONADES

Entre el mar mediterrani i el massís de l'Estaque se situa la metròpoli més gran del Migdia. Del port vell a les cales, passant pel centre històric de la ciutat, es descobreixen els vestigis de l'antiga Masilia, amb uns paisatges de mar extraordinaris.​​​

​​Situada al cor de la Provença, aquesta ciutat de l'edat mitjana conserva un ric patrimoni religiós amb desenes d'esglésies, capelles i el famós Palau dels Papes.​​​

ESTACIONS


​​​​​​​​
​​