​LLO​CS D'INTERÈS

 

El casc antic

Amb els carrers empedrats i les fonts, el centre històric d'Aix-en-Provence és una zona ideal per passejar i gaudir del sol a les animades terrasses.

Des de la plaça de l'ajuntament fins al bari Mazarin, es pot admirar el patrimoni arquitectònic que ofereix la ciutat i perdre's pels mercats tradicionals.

El passeig Mirabeau

Famós per les seves quatre fonts i les fileres arbrades, el passeig Mirabeau és l'avinguda més prestigiosa de la ciutat.

Aquest passeig, renovat fa poc, acull molts cafès i botigues que daten del segle XIX. La zona de vianants és un lloc ideal per passejar i contemplar la bellesa d'aquesta ciutat.

La Plaça de la Rotonda

Amb la seva majestuosa font, la plaça de la Rotonda és un lloc imprescindible de la ciutat. A la font dominen tres estàtues que representen la justícia, l'agricultura i les belles arts.

Situada a la línia del passeig Maribeau, aquesta plaça és el punt de trobada dels principals carrers de la ciutat.

​​

AGENDA D'ACTIVITATS

 

Festival Tous Courts

Festival Tous Courts

Del 27 de novembre al 2 de desembre

Una setmana dedicada al cinema en format curt. Oportunitat de veure alguna de les 200 projeccions programades. Es faran tallers pers als joves autors, i a més a més serà el punt de trobada i d’intercanvi.

Mercats de Nadal

Mercats de Nadal

Mitjans de Novembre i Desembre

Diferents mercats, ens deleixen durant el mes de desembre amb els sabors típics de la Provença. Des del mercat de les trufes, al de l’oli d’oliva o el dels 13 postres. Els artesans també ens presentaran les seves creacions per a fer regals originals.

CONNEXIONS I DESTINACIONS RELACIONADES

Entre el mar mediterrani i el massís de l'Estaque se situa la metròpoli més gran del Migdia. Del port vell a les cales, passant pel centre històric de la ciutat, es descobreixen els vestigis de l'antiga Masilia, amb uns paisatges de mar extraordinaris.​​​

​​Situada al cor de la Provença, aquesta ciutat de l'edat mitjana conserva un ric patrimoni religiós amb desenes d'esglésies, capelles i el famós Palau dels Papes.​​​

ESTACIONS


​​​​​​​​
​​