Llocs d'interès

El Palau dels Papes

Situat a l'interior del recinte de les antigues muralles, el palau és la construcció gòtica més gran de l'edat mitjana a Europa.

La residència papal es compon del Palau Antic i del Palau Nou, que representen les dues grans fases de la seva construcció. Ara al palau tenen lloc exposicions, visites temàtiques, concerts i festivals.

El pont d'Avinyó (Saint Bénezet)

Classificat dins del Patrimoni Mundial per la Unesco, el famós pont medieval d'Avinyó és testimoni de la història de la ciutat.

Construït entre 1171 i 1185, el pont va ser destruït i reconstruït moltes vegades després de guerres i inundacions del Roine. Ara queden només quatre dels 22 arcs que va tenir.

Les muralles

Forman part del conjunt monumental de la ciutat que va ser declarat Patrimoni de la Humanitat.

Construïdes entre 1355 i 1370, aquestes fortificacions medievals de 4.3 km de llargada envolten el casc antic de la ciutat. Amb 39 torres i les seves portes, constitueixen un testimoni molt important de l’època medieval.

Agenda d'activitats

Festival del motor

Festival del motor

24, 25 i 26 de març

Tots els mitjans de locomoció estaran presents, des de cotxes, avions, vaixells, motos, tractors, vehicles militars o de competició. Es tracta del Saló del motor més important de França.

Festa de la flor

Festa de la flor

El 25 maig 2017

L'exposició de flors es fa càrrec del centre del poble històric. plantes d'alta qualitat, una gran diversitat d'opcions. Velleron es converteix en un immens jardí de flors orquídies, epífites, bulbs, roses, plantes perennes, plantes suculentes ...

71e Festival d’Avignon

71e Festival d’Avignon

6 juliol a 26 juliol 2017

Creado por Jean Vilar en 1947, el Festival de Aviñón es uno de los más antiguos y más famosos festivales de teatro y del arte de la escena del mundo.

​Connexions i destinacions relacionades

Nimes va néixer al segle VI aC. Ciutat amb anys d'història, d'arquitectura i d'art. Al cor antic de la ciutat es concentren una gran quantitat de restes romanes ben conservades, a més de palaus medievals i temples cristians.​​​​​

Antiga capital de la regió històrica de Provença, Aix-en-Provence és una ciutat que destaca per l'encant dels carrers del seu casc antic i el seu característic estil de vida. ​​​

Entre el mar mediterrani i el massís de l'Estaque se situa la metròpoli més gran del Migdia. Del port vell a les cales, passant pel centre històric de la ciutat, es descobreixen els vestigis de l'antiga Masilia, amb uns paisatges de mar extraordinaris.​​​​​​

​Estacions​

​​​​​​​​
​​​