​LLOCS D'INTERÈS

 

El Palau dels Papes

Situat a l'interior del recinte de les antigues muralles, el palau és la construcció gòtica més gran de l'edat mitjana a Europa.

La residència papal es compon del Palau Antic i del Palau Nou, que representen les dues grans fases de la seva construcció. Ara al palau tenen lloc exposicions, visites temàtiques, concerts i festivals.

El pont d'Avinyó (Saint Bénezet)

Classificat dins del Patrimoni Mundial per la Unesco, el famós pont medieval d'Avinyó és testimoni de la història de la ciutat.

Construït entre 1171 i 1185, el pont va ser destruït i reconstruït moltes vegades després de guerres i inundacions del Roine. Ara queden només quatre dels 22 arcs que va tenir.

Les muralles

Forman part del conjunt monumental de la ciutat que va ser declarat Patrimoni de la Humanitat.

Construïdes entre 1355 i 1370, aquestes fortificacions medievals de 4.3 km de llargada envolten el casc antic de la ciutat. Amb 39 torres i les seves portes, constitueixen un testimoni molt important de l’època medieval.

AGEND​A D'ACTIVITATS

 

Foire de la St André

Foire de la St André

El 30 de novembre i l'1 de desembre

La més antiga i de més tradició de la regió. En els seus orígens era una fira de la pell i els cavalls. Després de la Segona Guerra Mundial es converteix en una Fira molt festiva. Hi participen comerciants d’arreu de França.

Mercat de Nadal

Mercat de Nadal

Del 5 de desembre 2017 al 6 de gener 2017

Indescriptible la ciutat dels Papés amb els seus carrerons il•luminats i el mercat de nadal amb més de 60 paradetes. Avinyò, bressol de la Provença, conserva les costums religioses on es diu que el temps de nadal ha de durar 40 dies.

CONNEXIONS I DESTINACIONS RELACIONADES

Nimes va néixer al segle VI aC. Ciutat amb anys d'història, d'arquitectura i d'art. Al cor antic de la ciutat es concentren una gran quantitat de restes romanes ben conservades, a més de palaus medievals i temples cristians.​​​​​

Antiga capital de la regió històrica de Provença, Aix-en-Provence és una ciutat que destaca per l'encant dels carrers del seu casc antic i el seu característic estil de vida. ​​​

Entre el mar mediterrani i el massís de l'Estaque se situa la metròpoli més gran del Migdia. Del port vell a les cales, passant pel centre històric de la ciutat, es descobreixen els vestigis de l'antiga Masilia, amb uns paisatges de mar extraordinaris.​​​​​​

ESTACIONS


​​​​​​​​
​​​