​LLOCS D​'INTERÈS

 

Catedral de Saint Nazaire

D’estil Barroc, la catedral esta classificada com a monument històric des del 1840. És possible divisar-la des de la llunyania degut a la seva situació i el seu gran campanar de 48 m d’alçada.

Abunden les gàrgoles que decoren la Catedral i destaca el ferro forjat de les finestres. Encara que lo més crida la atenció és el rosetó de deu metres de diàmetre, que sorprèn als visitants.

Canal du Midi

Béziers és el punt de partida ideal per començar la ruta del Canal del Midi en vaixell o en bicicleta. També anomenat el Canal dels dos mars doncs uneix el Mediterrani amb l’Atlàntic.

Amb més de 400 000 visites l’any passat, les incluses de Fonseranes ocupa el 3er lloc de visites de la regió, després de le Pont du Gard i la Cité de Carcassonne.

Platges

A prop de Béziers es troben unes magnifiques platges per gaudir en família com la de Sérignan i la de Valras.

AGENDA​ D'ACTIVITATS

 

La Mouche: Centre d’art contemporani

La Mouche: Centre d’art contemporani

Tot l'any

Nou espai d’art contemporani inaugurat per Francine i Jean-Michel Buesa. Molt a prop de Béziers ens trobarem amb aquest espai ple de bellesa i serenitat per admirar l’art.

CONNEXIONS Y DESTINACIONS RELACIONADES

Nimes va néixer al segle VI aC. Ciutat amb anys d'història, d'arquitectura i d'art. Al cor antic de la ciutat es concentren una gran quantitat de restes romanes ben conservades, a més de palaus medievals i temples cristians.​​​​​​

Montpeller és el lloc ideal per descobrir una ciutat en plena efervescència que es troba a prop d'alguns dels monuments i llocs més famosos del Patrimoni Mundial.​​​​

Perpinyà era el centre econòmic, polític i cultural de la Mediterrània medieval.​​​

ESTACIONS


​​​

Béziers

14 bis, boulevard de Verdun
34500 Béziers​​​


​​​