LLOC​S D'INTERÉS

La Cité du Vin

Aquest edifici futurista a la vora del Garona ens convida a conèixer el mon del vi.

Espais per a exposicions, tallers didàctics, degustacions, restaurants, jardins i un mirador a 35 metres d’alçada: un lloc esplèndid des d’on admirar la ciutat degustant una copa de vi.

La Place de la Bourse i el mirall d’aigua

Exemple d’arquitectura clàssica, aquesta plaça va ser el símbol de l’obertura de la ciutat cap al Garona.

Aquí es troba la Font de les Tres Gràcies, la més fotografiada de la ciutat. Des de maig i fins a l’octubre el mirall d’aigua és en el seu punt àlgid de bellesa i es transforma en un lloc ideal per cercar una mica de frescor.

La Porta Cailhau

De les sis portes d’entrada a la ciutat que es conserven, aquesta és la més coneguda i la més bonica.

Per aquesta porta feien l’entrada a la ciutat les grans personalitats i els reis. Accedint-hi ens endinsem en el casc antic de Bordeus: el del barri de Saint Pièrre, on s’ubicava l’antic port i prosperaven el comerç i l’artesania.

AGENDA D’ACTIVITATS

Excursió als cellers

Excursió als cellers

Tot l’any

A lo llarg de l’any és possible visitar els cellers i camps que envolten la ciutat. Una activitat que hem d’aprofitar si som a la capital mundial del vi.

Un any britànic al museu

Un any britànic al museu

Fins el 19 de setembre de 2021

El Museu de Belles arts de Bordeus, després d’uns anys de treballs de restauració ens mostra aquesta excel·lent exposició de la pintura britànica en col·laboració amb el Museu del Louvre.

​CONEXIONS I DESTINACIONS RELACIONADES​

 

​Situada al cor d'un parc natural, la ciutat de Narbona té una ubicació geogràfica agradable; està envoltada d'un entorn natural magnífic amb vinyes i a prop del litoral.​​​​

AGENDA D’ACTIVITATS​

​​​​​