​LLOCS​ D'INTERÈS 

 

La Grand Place

Lloc imprescindible de Brussel•les, aquesta plaça central declarada Patrimoni Mundial es considera una de les més belles del món.

Aquest lloc històric està envoltat per les cases dels gremis, l'ajuntament i el museu de la ciutat de Brussel•les. La Grand Place acull sovint esdeveniments festius i culturals.

Atomium

Aquesta estructura de ferro, símbol de Brussel•les i Bèlgica, va ser construïda el 1958 per a l'Exposició Universal i representa una molècula cristal•lina de ferro. Amb 102 metres d'alçària, l'Atomium ofereix unes visites úniques de la capital belga.

A més, aquest monument acull una exposició permanent dedicada a la seva història i exposicions temporals sobre les ciències o el disseny. Us convidem a fer una passejada a través dels tubs i les esferes d'aquest monument únic.

Manneken Pis

Aquesta estàtua de bronze situada al centre històric és l'altre gran símbol de Brussel•les i va ser esculpida per J. Duquesnoy el 1619.

Representa un nen orinant dins del bol de la font i encarna la ment contestatària dels habitants de Brussel•les.

​AGENDA D'ACTIVITATS

 

L’art de les portades

L’art de les portades

Fins el 28 de maig de 2017

Actualment. El museu del còmic de Brussel·les, ens presenta aquesta exposició interactiva sobre la importància de les portades. Indispensable per als fans de la “BD”, còmics.

El món de Steve McCurry

El món de Steve McCurry

Del 4 març al 6 de juny del 2017

L'exposició presenta més de 200 fotos en gran format, on es pot admirar les fotos més famoses de Steve McCurry. Cada imatge conté un món complex d'experiències i emocions on l’ésser humà és sempre el protagonista principal.

CONNEXIONS I DESTINACIONS RELACIONADES

A la vora del Sena neix la majestuosa ciutat de París. La màgia dels seus llocs emblemàtics i històrics et transportarà a temps remots de la capital amb tot l'encant i el romanticisme que impregna la ciutat.​​

ESTACIONS


​​​​​​​​​