​LLOCS​ D'INTERÈS 

 

La Grand Place

Lloc imprescindible de Brussel•les, aquesta plaça central declarada Patrimoni Mundial es considera una de les més belles del món.

Aquest lloc històric està envoltat per les cases dels gremis, l'ajuntament i el museu de la ciutat de Brussel•les. La Grand Place acull sovint esdeveniments festius i culturals.

Atomium

Aquesta estructura de ferro, símbol de Brussel•les i Bèlgica, va ser construïda el 1958 per a l'Exposició Universal i representa una molècula cristal•lina de ferro. Amb 102 metres d'alçària, l'Atomium ofereix unes visites úniques de la capital belga.

A més, aquest monument acull una exposició permanent dedicada a la seva història i exposicions temporals sobre les ciències o el disseny. Us convidem a fer una passejada a través dels tubs i les esferes d'aquest monument únic.

Manneken Pis

Aquesta estàtua de bronze situada al centre històric és l'altre gran símbol de Brussel•les i va ser esculpida per J. Duquesnoy el 1619.

Representa un nen orinant dins del bol de la font i encarna la ment contestatària dels habitants de Brussel•les.

​AGENDA D'ACTIVITATS

 

Parcs i jardins

Parcs i jardins

Tot l'any

Ciutat privilegiada en espais verds. Mencionem alguns dels més importants: Parc Roi Baudouin, Petit Sablon, du Cinquantenaire o el de Josaphat conegut per ser el gran pulmó verd i refugi de botànics i ornitòlegs.

Museu dels instruments de musica

Museu dels instruments de musica

Tots els dies excepte dilluns

Ja la seva façana d’Art Deco mereix ser admirada, a més a més de la seva col-lecció d’instruments, única al mon. Durant una hora descobrirem el funcionament dels instrument en un taller.

Casa Cauchie

Casa Cauchie

Primer cap de setmana de mes

Un emblema de l’Art Nouveau. L’Arquitecte, pintor i decorador Paul Cauchie (1875-1952), la va construir per al seu us personal. Una visita indispensable per als amants de l’ Art Nouveau.

CONNEXIONS I DESTINACIONS RELACIONADES

A la vora del Sena neix la majestuosa ciutat de París. La màgia dels seus llocs emblemàtics i històrics et transportarà a temps remots de la capital amb tot l'encant i el romanticisme que impregna la ciutat.​​

ESTACIONS


​​​​​​​​​