​LLOCS​ D'INTERÈS 

 

La Grand Place

Lloc imprescindible de Brussel•les, aquesta plaça central declarada Patrimoni Mundial es considera una de les més belles del món.

Aquest lloc històric està envoltat per les cases dels gremis, l'ajuntament i el museu de la ciutat de Brussel•les. La Grand Place acull sovint esdeveniments festius i culturals.

Atomium

Aquesta estructura de ferro, símbol de Brussel•les i Bèlgica, va ser construïda el 1958 per a l'Exposició Universal i representa una molècula cristal•lina de ferro. Amb 102 metres d'alçària, l'Atomium ofereix unes visites úniques de la capital belga.

A més, aquest monument acull una exposició permanent dedicada a la seva història i exposicions temporals sobre les ciències o el disseny. Us convidem a fer una passejada a través dels tubs i les esferes d'aquest monument únic.

Manneken Pis

Aquesta estàtua de bronze situada al centre històric és l'altre gran símbol de Brussel•les i va ser esculpida per J. Duquesnoy el 1619.

Representa un nen orinant dins del bol de la font i encarna la ment contestatària dels habitants de Brussel•les.

​AGENDA D'ACTIVITATS

 

Museu dels instruments de musica

Museu dels instruments de musica

Tots els dies excepte dilluns

Ja la seva façana d’Art Deco mereix ser admirada, a més a més de la seva col-lecció d’instruments, única al mon. Durant una hora descobrirem el funcionament dels instrument en un taller.

Plaisirs d'Hiver

Plaisirs d'Hiver

Del 24 de novembre 2021 fins el 6 de gener 2022

Mercats dels més originals d’Europa. Un gran avet, el videomapping, la desfilada de Nadal, la gran mòria o els carrusels, són un exemple de com l’esperit nadalenc esta present a la ciutat.

CONNEXIONS I DESTINACIONS RELACIONADES

A la vora del Sena neix la majestuosa ciutat de París. La màgia dels seus llocs emblemàtics i històrics et transportarà a temps remots de la capital amb tot l'encant i el romanticisme que impregna la ciutat.​​

ESTACIONS


​​​​​​​​​