LLOCS D​'INTERÈS

 

Passeig de la Croisette

El passeig de la Croisette, la joia de la ciutat, és una de les atraccions turístiques més importants de Canes i uneix la ciutat i la platja.

Amb més de 3 km de longitud, la Croisette ofereix al visitant un passeig entre els mítics hotels, els casinos, les botigues de luxe, les sorprenents platges i el port Pierre Canto.

Les illes de Lérins

Davant de la badia de Canes es troben les illes de Lérins, un grup d'illes de la Mediterrània.

Amb una vegetació abundant i una fauna única, aquestes illes ofereixen un entorn bucòlic on es pot descansar i descobrir la riquesa d'aquesta naturalesa preservada.

El barri del Suquet

Barri pintoresc i bressol de la ciutat. El turó del Suquet acull l'antiga ciutat de Canes, on es pot passejar pels carrerons pujant pels seus esglaons sinuosos.

A més, en aquest lloc tindreu la possibilitat de contemplar les muralles i la torre quadrada, i de visitar el museu de la Castre. Als peus del turó es troba el port vell de la ciutat; la part més antiga data de 1838.

AGEN​DA D'ACTIVITATS

 

Cannes fait le mur

Cannes fait le mur

Fins el 4 d'octubre

Exposició que es realitza en col•laboració amb Paris Match. Podrem admirar murals en diferents hotels i edificis emblemàtics con l’Ajuntament amb retrats de les estrelles del cinema.

Museu del Mar a Fort Royal

Museu del Mar a Fort Royal

Juny, juliol, agost i setembre

Tot un recorregut històric que evoca la construcció de la fortalesa, el funcionament de la presó i la vida de la famosa màscara de ferro. El Museu es troba a l'illa de Sta Margarida.

CONEXIONS I DESTINACIONS RELACIONADES

Entre el mar mediterrani i el massís de l'Estaque se situa la metròpoli més gran del Migdia. Del port vell a les cales, passant pel centre històric de la ciutat, es descobreixen els vestigis de l'antiga Masilia, amb uns paisatges de mar extraordinaris.​​​​​​​

ESTACIONS


​​​

Cannes

1, rue Jean Jaurès
06400 Cannes​​​


​​