Llocs d'interès

Passeig de la Croisette

El passeig de la Croisette, la joia de la ciutat, és una de les atraccions turístiques més importants de Canes i uneix la ciutat i la platja.

Amb més de 3 km de longitud, la Croisette ofereix al visitant un passeig entre els mítics hotels, els casinos, les botigues de luxe, les sorprenents platges i el port Pierre Canto.

Les illes de Lérins

Davant de la badia de Canes es troben les illes de Lérins, un grup d'illes de la Mediterrània.

Amb una vegetació abundant i una fauna única, aquestes illes ofereixen un entorn bucòlic on es pot descansar i descobrir la riquesa d'aquesta naturalesa preservada.

El barri del Suquet

Barri pintoresc i bressol de la ciutat. El turó del Suquet acull l'antiga ciutat de Canes, on es pot passejar pels carrerons pujant pels seus esglaons sinuosos.

A més, en aquest lloc tindreu la possibilitat de contemplar les muralles i la torre quadrada, i de visitar el museu de la Castre. Als peus del turó es troba el port vell de la ciutat; la part més antiga data de 1838.

Agenda d'activitats

Hurban – Vortex

Hurban – Vortex

Fins al 28 de maig

Exposició d’art fotogràfica per Boris Wilensky. Està dissenyada com un joc permanent entre els conceptes de la humanitat i la urbanitat, la modernitat i de la identitat, el futur i el desenvolupament sostenible, l'ecologia i l'economia.

1er Festival Jardins Costa Blava

1er Festival Jardins Costa Blava

Del 1er d’abril al 1er de maig

El despertar dels sentits, és la temàtica escollida per a la 1ª edició. Es crearan 10 jardins per a l’ocasió i en el concurs participaran arquitectes paisatgístics. Un dels premis serà per votació del públic.

Peter Pan

Peter Pan

El 15 abril 2017

A la monumentals decorats, més de trenta dansaires donar vida la història del nen que es va negar a créixer. Entre dansa i teatre, aquest espectacle és una invitació a viatjar als nostres somnis d'infantesa i redescobrir la màgia.

​Connexions i destinacions relacionades

Entre el mar mediterrani i el massís de l'Estaque se situa la metròpoli més gran del Migdia. Del port vell a les cales, passant pel centre històric de la ciutat, es descobreixen els vestigis de l'antiga Masilia, amb uns paisatges de mar extraordinaris.​​​​​​​

​Estacions

​​​

Cannes

1, rue Jean Jaurès
06400 Cannes​​​


​​