LLOCS D​'INTERÈS

 

Passeig de la Croisette

El passeig de la Croisette, la joia de la ciutat, és una de les atraccions turístiques més importants de Canes i uneix la ciutat i la platja.

Amb més de 3 km de longitud, la Croisette ofereix al visitant un passeig entre els mítics hotels, els casinos, les botigues de luxe, les sorprenents platges i el port Pierre Canto.

Les illes de Lérins

Davant de la badia de Canes es troben les illes de Lérins, un grup d'illes de la Mediterrània.

Amb una vegetació abundant i una fauna única, aquestes illes ofereixen un entorn bucòlic on es pot descansar i descobrir la riquesa d'aquesta naturalesa preservada.

El barri del Suquet

Barri pintoresc i bressol de la ciutat. El turó del Suquet acull l'antiga ciutat de Canes, on es pot passejar pels carrerons pujant pels seus esglaons sinuosos.

A més, en aquest lloc tindreu la possibilitat de contemplar les muralles i la torre quadrada, i de visitar el museu de la Castre. Als peus del turó es troba el port vell de la ciutat; la part més antiga data de 1838.

AGEN​DA D'ACTIVITATS

 

Hurban – Vortex

Hurban – Vortex

Fins al 28 de maig

Exposició d’art fotogràfica per Boris Wilensky. Està dissenyada com un joc permanent entre els conceptes de la humanitat i la urbanitat, la modernitat i de la identitat, el futur i el desenvolupament sostenible, l'ecologia i l'economia.

1er Festival Jardins Costa Blava

1er Festival Jardins Costa Blava

Del 1er d’abril al 1er de maig

El despertar dels sentits, és la temàtica escollida per a la 1ª edició. Es crearan 10 jardins per a l’ocasió i en el concurs participaran arquitectes paisatgístics. Un dels premis serà per votació del públic.

Festival de cannes

Festival de cannes

Del 17 al 28 de maig

El festival de Cannes reuneix cada any a celebritats del mon del cinema. Un gran espectacle, dins i fora de les sales de projecció. La catifa vermella us espera en un dels festivals més importants del cinema.

CONEXIONS I DESTINACIONS RELACIONADES

Entre el mar mediterrani i el massís de l'Estaque se situa la metròpoli més gran del Migdia. Del port vell a les cales, passant pel centre històric de la ciutat, es descobreixen els vestigis de l'antiga Masilia, amb uns paisatges de mar extraordinaris.​​​​​​​

ESTACIONS


​​​

Cannes

1, rue Jean Jaurès
06400 Cannes​​​


​​