​​LLOCS D'INTERÈS

 

Parc Disneyland®

D’UN MON FANTÀSTIC A L’ALTRE...

Troba’t amb els personatges Disney i les meravelles de les cinc terres màgiques. A cada un dels regnes, grans clàssics de Disney i les seves històries, on tots els membres de la família es transformen en herois.

Parc Walt Disney Studios®

HEU DIT ACCIÓ? El cinema us fascina. Somieu en caminar entre bastidors?

Benvinguts a les cinc zones de producció del Parc de Walt Disney Studios®. Descobriu com es fan els dibuixos animats i els secrets dels efectes especials. Diversió per a les estrelles de totes les mides.

Disney Village®

Un lloc únic de diversió on podràs gaudir en família del cinema, de botigues i de restaurants. Fins i tot l'equip Disney t'ofereix actuacions de ball i diferents espectacles.

No et perdis una vetllada màgica al Buffalo Bill's Wild West Show, amb Mickey i els teus personatges de Disney preferits.

Si voleu més informació d'altres llocs d'interès faci clic aquí.

​AGENDA D'ACTIVITATS

 

Festival de pirates i princeses

Festival de pirates i princeses

Del 31 de març al 31 de maig

Conte de pirates o de princeses? Tu decideixes i fes realitat el teu somni, ja sigui amb els millors vestits de gala de les princeses o vivint les aventures amb Garfio, Jake i Peter Pan.

Festa Latina

Festa Latina

8 i 9 de juny

Celebració a lo gran de l’arribada del bon temps. I una de les millors maneres de fer-ho és a lo Latino, colors i músiques ens convidaran a ballar durant dos dies.

CONNEXIONS I DESTINACIONS RELACIONADES

A la vora del Sena neix la majestuosa ciutat de París. La màgia dels seus llocs emblemàtics i històrics et transportarà a temps remots de la capital amb tot l'encant i el romanticisme que impregna la ciutat.​​​

ESTACIONS


​​​​​