​​LLOCS D'INTERÈS

 

Parc Disneyland®

D’UN MON FANTÀSTIC A L’ALTRE...

Troba’t amb els personatges Disney i les meravelles de les cinc terres màgiques. A cada un dels regnes, grans clàssics de Disney i les seves històries, on tots els membres de la família es transformen en herois.

Parc Walt Disney Studios®

HEU DIT ACCIÓ? El cinema us fascina. Somieu en caminar entre bastidors?

Benvinguts a les cinc zones de producció del Parc de Walt Disney Studios®. Descobriu com es fan els dibuixos animats i els secrets dels efectes especials. Diversió per a les estrelles de totes les mides.

Disney Village®

Un lloc únic de diversió on podràs gaudir en família del cinema, de botigues i de restaurants. Fins i tot l'equip Disney t'ofereix actuacions de ball i diferents espectacles.

No et perdis una vetllada màgica al Buffalo Bill's Wild West Show, amb Mickey i els teus personatges de Disney preferits.

Si voleu més informació d'altres llocs d'interès faci clic aquí.

​AGENDA D'ACTIVITATS

 

25è aniversari de Disneyland ® Paris

25è aniversari de Disneyland ® Paris

Tot l'any

Prepara't per a un any extraordinari per a l'esplendorosa celebració de 25 anys de màgia que transformarà el Parc Disneyland ® en una sorpresa espectacular. Una oportunitat única per viure la màgia com mai.

Country & Western Jamboree

Country & Western Jamboree

28 i 29 abril 2017

Cançons country, cavalleria i ballarins professionals animant els carrers de Disney Village ®. No et perdis l'oportunitat de gaudir de les famoses vistes de l'Oest Salvatge.

Fiesta Latina

Fiesta Latina

16 i 17 juny

Submergeix-te a Disney Village durant els dos dies de festa llatina. Gaudeix de música en viu, carnavals nocturns i ballarins de samba i salsa empolsinat amb una mica de màgia extra de Disney!

CONNEXIONS I DESTINACIONS RELACIONADES

A la vora del Sena neix la majestuosa ciutat de París. La màgia dels seus llocs emblemàtics i històrics et transportarà a temps remots de la capital amb tot l'encant i el romanticisme que impregna la ciutat.​​​

ESTACIONS


​​​​​