​​LLOCS D'INTERÈS

 

Parc Disneyland®

D’UN MON FANTÀSTIC A L’ALTRE...

Troba’t amb els personatges Disney i les meravelles de les cinc terres màgiques. A cada un dels regnes, grans clàssics de Disney i les seves històries, on tots els membres de la família es transformen en herois.

Parc Walt Disney Studios®

HEU DIT ACCIÓ? El cinema us fascina. Somieu en caminar entre bastidors?

Benvinguts a les cinc zones de producció del Parc de Walt Disney Studios®. Descobriu com es fan els dibuixos animats i els secrets dels efectes especials. Diversió per a les estrelles de totes les mides.

Disney Village®

Un lloc únic de diversió on podràs gaudir en família del cinema, de botigues i de restaurants. Fins i tot l'equip Disney t'ofereix actuacions de ball i diferents espectacles.

No et perdis una vetllada màgica al Buffalo Bill's Wild West Show, amb Mickey i els teus personatges de Disney preferits.

Si voleu més informació d'altres llocs d'interès faci clic aquí.

​AGENDA D'ACTIVITATS

 

Disneyland Paris

Disneyland Paris

Tot l'any

Disneyland Paris t'espera per donar-te la millor de les benvingudes. Segur que tornarem a somiar amb els seus personatges i contes.

Nadal a Disneyland® Paris

Nadal a Disneyland® Paris

Des del 13 de novembre 2021 al 9 de gener 2022

Disneyland® Paris es vestirà de gala per rebre el Nadal. Santa Claus i els teus personatges preferits t’esperen per a que et reuneixis amb ells a l’esperit més màgic de l’any: el Nadal. Una experiència que mai oblidaràs

CONNEXIONS I DESTINACIONS RELACIONADES

A la vora del Sena neix la majestuosa ciutat de París. La màgia dels seus llocs emblemàtics i històrics et transportarà a temps remots de la capital amb tot l'encant i el romanticisme que impregna la ciutat.​​​

ESTACIONS


​​​​​