​LLOCS D​'INTERÈS

 

Römerberg

Plaça central del barri medieval de la ciutat. Aquest lloc està envoltat d'una manera particular per les cases de l'ajuntament i és una de les principals atraccions de la ciutat. Està construïda a l'emplaçament de l'antiga ciutat romana.

Al centre de la plaça hi ha la font de la justícia dominada per una estàtua. La plaça principal de la ciutat és l'escenari de nombrosos esdeveniments, com ara el mercat tradicional de Nadal, fires o diversos espectacles exteriors.

Catedral Saint-Barthélemy

Aquest edifici d'estil gòtic va ser un escenari important en la història d'Alemanya. De fet, ha estat el símbol de la unitat nacional d'Alemanya durant el segle XIX.

Reconstruïda el 1867 després d'un incendi, la catedral conserva vestigis de l'antic claustre gòtic que s'han convertit en un museu que exposa precioses peces d'orfebreria i sumptuosa roba que daten de l'edat mitjana.

Barri de Sachsenhausen

Situat a la riba esquerra del Main, és un lloc de la ciutat molt animat amb pubs i bars on podràs tastar la beguda tradicional de Frankfurt, el vi de poma anomenat Apfelwein, així com altres especialitats culinàries, com el bou amb salsa verda,

el formatge típic o els brètzels. Els carrerons amb paviment de pedra i les petites places envoltades de cases antigues transporten el visitant al passat més remot de la ciutat alemanya.

AGEN​DA D'ACTIVITATS

 

Frankfurt Apple Wine Festival

Frankfurt Apple Wine Festival

Del 11 al 20 d’agost

Francfort ret homenatge a la seva beguda d'elecció, en honor a la beguda popular amb el seu propi festival.

Peter Saul

Peter Saul

Del 28 de juliol al 3 de setembre

En la seva llengua pròpia el pintor americà del tardà 1950s ha desenvolupat un crossover art, surrealism, expressionisme abstracte, San Francisco Funk i cartoon cultura de pop, dins que va adreçar assumptes polítics i socials és.

CONNEXIONS I DESTINACIONS RELACIONADES 

A la vora del Sena neix la majestuosa ciutat de París. La màgia dels seus llocs emblemàtics i històrics et transportarà a temps remots de la capital amb tot l'encant i el romanticisme que impregna la ciutat.​​​​​​

ESTACIONS