​LLOCS D​'INTERÈS

 

Römerberg

Plaça central del barri medieval de la ciutat. Aquest lloc està envoltat d'una manera particular per les cases de l'ajuntament i és una de les principals atraccions de la ciutat. Està construïda a l'emplaçament de l'antiga ciutat romana.

Al centre de la plaça hi ha la font de la justícia dominada per una estàtua. La plaça principal de la ciutat és l'escenari de nombrosos esdeveniments, com ara el mercat tradicional de Nadal, fires o diversos espectacles exteriors.

Catedral Saint-Barthélemy

Aquest edifici d'estil gòtic va ser un escenari important en la història d'Alemanya. De fet, ha estat el símbol de la unitat nacional d'Alemanya durant el segle XIX.

Reconstruïda el 1867 després d'un incendi, la catedral conserva vestigis de l'antic claustre gòtic que s'han convertit en un museu que exposa precioses peces d'orfebreria i sumptuosa roba que daten de l'edat mitjana.

Barri de Sachsenhausen

Situat a la riba esquerra del Main, és un lloc de la ciutat molt animat amb pubs i bars on podràs tastar la beguda tradicional de Frankfurt, el vi de poma anomenat Apfelwein, així com altres especialitats culinàries, com el bou amb salsa verda,

el formatge típic o els brètzels. Els carrerons amb paviment de pedra i les petites places envoltades de cases antigues transporten el visitant al passat més remot de la ciutat alemanya.

AGEN​DA D'ACTIVITATS

 

Spring Dippemess

Spring Dippemess

Del 7 de Abril al 1 de Maig 2017

Fira popular tradicional que ofereix el "Festival de la salsitxa de Frankfurt", un gran mercat de les arts i artesanies, jocs d'alta tecnologia i diversió per a tota la família.

Magritte. La traïció de les imatges

Magritte. La traïció de les imatges

Del 14 de febrer al 4 de juny

Exposició dedicada al gran surrealista Belga. A les seves pintures enigmàtiques va plasmar els seus pensaments vinculats amb les corrents filosòfiques del seu temps.

Mainova IRONMAN European Championship Frankfurt

Mainova IRONMAN European Championship Frankfurt

19 de juliol

El teu viatge comença ara al Campionat Europeu Ironman. Més de 2300 participants de 55 països pel festival de l'esport a Frankfurt. Podrás gaudir de múltiples curses, per tant comença a entrenar avui!

CONNEXIONS I DESTINACIONS RELACIONADES 

A la vora del Sena neix la majestuosa ciutat de París. La màgia dels seus llocs emblemàtics i històrics et transportarà a temps remots de la capital amb tot l'encant i el romanticisme que impregna la ciutat.​​​​​​

ESTACIONS