​LLOCS D​'INTERÈS

 

Römerberg

Plaça central del barri medieval de la ciutat. Aquest lloc està envoltat d'una manera particular per les cases de l'ajuntament i és una de les principals atraccions de la ciutat. Està construïda a l'emplaçament de l'antiga ciutat romana.

Al centre de la plaça hi ha la font de la justícia dominada per una estàtua. La plaça principal de la ciutat és l'escenari de nombrosos esdeveniments, com ara el mercat tradicional de Nadal, fires o diversos espectacles exteriors.

Catedral Saint-Barthélemy

Aquest edifici d'estil gòtic va ser un escenari important en la història d'Alemanya. De fet, ha estat el símbol de la unitat nacional d'Alemanya durant el segle XIX.

Reconstruïda el 1867 després d'un incendi, la catedral conserva vestigis de l'antic claustre gòtic que s'han convertit en un museu que exposa precioses peces d'orfebreria i sumptuosa roba que daten de l'edat mitjana.

Barri de Sachsenhausen

Situat a la riba esquerra del Main, és un lloc de la ciutat molt animat amb pubs i bars on podràs tastar la beguda tradicional de Frankfurt, el vi de poma anomenat Apfelwein, així com altres especialitats culinàries, com el bou amb salsa verda,

el formatge típic o els brètzels. Els carrerons amb paviment de pedra i les petites places envoltades de cases antigues transporten el visitant al passat més remot de la ciutat alemanya.

AGEN​DA D'ACTIVITATS

 

Casa Museu de Goethe

Casa Museu de Goethe

Tot l'any

Visita a la casa Museu de Goethe on va créixer amb la seva germana Cornelia. A més a més, tindreu l’oportunitat d’admirar pintures dels artistes més importants de parla alemanya, des del Tarda Barroc fins la ind Sturm Drang.

El Jardí de les Palmeres

El Jardí de les Palmeres

Tot l'any

És realment una sorpresa trobar-nos aquest oasis de plantes exòtiques a la ciutat dels negocis. Passejar per les seves 22 hectàrees serà molt enriquidor. Hi ha fins i tots un pluja de la seva per ser experimentada en viu.

Fira del llibre

Fira del llibre

Del 19 al 23 d’octubre

La més important del mon i de cita obligada per al sector editorial. La Fira és un esdeveniment cultural que inclou diferents activitats com taules rodones, lectures o debats.

CONNEXIONS I DESTINACIONS RELACIONADES 

A la vora del Sena neix la majestuosa ciutat de París. La màgia dels seus llocs emblemàtics i històrics et transportarà a temps remots de la capital amb tot l'encant i el romanticisme que impregna la ciutat.​​​​​​

ESTACIONS