​LLOCS D​'INTERÈS

 

El Jet d'eau

El famós raig d'aigua, atracció turística de la ciutat, s'ha convertit en un emblema de Ginebra.

Aquesta obra, instal•lada el 1891, fa 140 metres d'alçària. Des de 1930 s'il•lumina regularment per mostrar al visitant la seva corba majestuosa.

Palau de les Nacions

Situat dins del parc Ariana, el Palau de les Nacions, construït entre 1929 i 1936, alberga la seu europea de l'Organització de les Nacions Unides. Símbol de la Ginebra internacional, aquest edifici acull més de 6.000 reunions l'any.

A més, el Palau de les Nacions destaca per les nombroses obres d'art que s'hi exposen. També s'hi pot contemplar el sorprenent sostre de la Sala dels Drets Humans i de l'Aliança de Civilitzacions, creat pel pintor mallorquí Miquel Barceló.

Catedral de San Pere

Situada al cim del nucli antic, la catedral de Sant Pere es va construir durant el segle XII i és un monument que presenta un toc d'estil gòtic i neoclàssic.

Sota la catedral es conserva un dels jaciments arqueològics més grans d'Europa. Després de pujar els 157 esglaons, es gaudeix d'unes vistes panoràmiques impressionants de la ciutat i del llac Léman.

​AGENDA D'ACTIVITATS

 

Marató Genève harmonia per a UNICEF

Marató Genève harmonia per a UNICEF

6 i 7 maig del 2017

Es tracta d’un dels més bells maratons d’Europa. La ruta travessa la ciutat i el camp amb un total de 42 km. Ocasió per descobrir el centre de Ginebra, la famosa font d’aigua, el Rellotge de flors o la fantàstica vista del Mont Blanc Bridge.

Gospel pour 100 voix

Gospel pour 100 voix

29 d’abril

Indescriptible la força d’aquestes veus que ens traslladen al dolor dels esclaus i al mateix temps a la vitalitat del Carib. Un espectacle en majúscules.

CONNEXIONS I DESTINACIONS RELACIONADES

A la confluència dels rius Roine i Saona es troba Lió, ciutat inscrita al Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.​​

ESTACIONS


​​​​​