​LLOCS D​'INTERÈS

 

El Jet d'eau

El famós raig d'aigua, atracció turística de la ciutat, s'ha convertit en un emblema de Ginebra.

Aquesta obra, instal•lada el 1891, fa 140 metres d'alçària. Des de 1930 s'il•lumina regularment per mostrar al visitant la seva corba majestuosa.

Palau de les Nacions

Situat dins del parc Ariana, el Palau de les Nacions, construït entre 1929 i 1936, alberga la seu europea de l'Organització de les Nacions Unides. Símbol de la Ginebra internacional, aquest edifici acull més de 6.000 reunions l'any.

A més, el Palau de les Nacions destaca per les nombroses obres d'art que s'hi exposen. També s'hi pot contemplar el sorprenent sostre de la Sala dels Drets Humans i de l'Aliança de Civilitzacions, creat pel pintor mallorquí Miquel Barceló.

Catedral de San Pere

Situada al cim del nucli antic, la catedral de Sant Pere es va construir durant el segle XII i és un monument que presenta un toc d'estil gòtic i neoclàssic.

Sota la catedral es conserva un dels jaciments arqueològics més grans d'Europa. Després de pujar els 157 esglaons, es gaudeix d'unes vistes panoràmiques impressionants de la ciutat i del llac Léman.

​AGENDA D'ACTIVITATS

 

Electron Festival

Electron Festival

Del 19 al 21 i del 26 al 29 d'abril

La ciutat es troba ambientada per la música electrònica, la dansa, l’art contemporani i altres activitats.

Festa de la música

Festa de la música

Del 22 al 24 de juny

Tres dies en els que la música envairà la ciutat amb més de 500 concerts de música clàssica i actual, dansa, exposicions i tallers. Visca la festa de la música!

CONNEXIONS I DESTINACIONS RELACIONADES

A la confluència dels rius Roine i Saona es troba Lió, ciutat inscrita al Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.​​

ESTACIONS


​​​​​