​LLOCS D​'INTERÈS

 

El Jet d'eau

El famós raig d'aigua, atracció turística de la ciutat, s'ha convertit en un emblema de Ginebra.

Aquesta obra, instal•lada el 1891, fa 140 metres d'alçària. Des de 1930 s'il•lumina regularment per mostrar al visitant la seva corba majestuosa.

Palau de les Nacions

Situat dins del parc Ariana, el Palau de les Nacions, construït entre 1929 i 1936, alberga la seu europea de l'Organització de les Nacions Unides. Símbol de la Ginebra internacional, aquest edifici acull més de 6.000 reunions l'any.

A més, el Palau de les Nacions destaca per les nombroses obres d'art que s'hi exposen. També s'hi pot contemplar el sorprenent sostre de la Sala dels Drets Humans i de l'Aliança de Civilitzacions, creat pel pintor mallorquí Miquel Barceló.

Catedral de San Pere

Situada al cim del nucli antic, la catedral de Sant Pere es va construir durant el segle XII i és un monument que presenta un toc d'estil gòtic i neoclàssic.

Sota la catedral es conserva un dels jaciments arqueològics més grans d'Europa. Després de pujar els 157 esglaons, es gaudeix d'unes vistes panoràmiques impressionants de la ciutat i del llac Léman.

​AGENDA D'ACTIVITATS

 

Ciné Transat

Ciné Transat

Del 13 juliol al 20 d’agost

Pel·lícules gratuïtes a l'aire lliure prop del llac. Una oportunitat per veure una pel·lícula sota les estrelles mentre es gaudeix d'un dels millors paisatges a l'aire lliure de la ciutat: el llac de Ginebra.

CIRC KNIE

CIRC KNIE

Del 25 d’agost al 14 de setembre

La família Knie presenta un nou programa amb una multitud d'animals, noves actuacions i els pallassos més simpàtics.

CONNEXIONS I DESTINACIONS RELACIONADES

A la confluència dels rius Roine i Saona es troba Lió, ciutat inscrita al Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.​​

ESTACIONS


​​​​​