​LL​OCS D'INTERÈS

 

Palau de Westminster i la seva famosa torre

Més conegut com a Big Ben, la Torre Elizabeth i el Palau de Westminster formen un dels edificis més emblemàtics de la ciutat.

Aquest monument d'estil neogòtic alberga la seu del parlament del Regne Unit. A la riba esquerra del Tàmesi s'alça aquest impressionant palau de mil habitacions que originàriament va ser construït com a residència reial.

Buckingham Palace

És la residència oficial de la monarquia britànica a Londres. El Palau de Buckingham és un edifici imprescindible del patrimoni de la ciutat de Londres i un dels edificis més coneguts del món. Lloc de les cerimònies i visites oficials d'estat.

El palau alberga la col•lecció reial d'art, que es compon de peces esplèndides, particularment d'obres de Rembrandt, Rubens i Canaletto. També podeu assistir al famós relleu de la Guàrdia Reial, que té lloc cada dia a les 11.30 (d'abril a juliol).

Piccadilly Circus

Picadilly Circus és un lloc molt apreciat pels habitants de Londres i pels turistes. Aquesta plaça, pròxima a la zona comercial i d'oci, és coneguda per les grans pantalles de vídeo i els cartells publicitaris de neó.

A més, Piccadilly Circus és a prop d'una multitud d'atraccions turístiques, com el memorial a Shaftesbury, el Criterion Theatre o el London Pavilion.

AGENDA ​D'ACTIVITATS

 

The Lord Mayor's Show

The Lord Mayor's Show

11 de novembre

El nou escollit alcalde de la City de Londres desfila pels carrers de Londres abans de fer el jurament a la Corona. El moment més esperat és a les cinc de la tarda amb l’espectacular exibició de focs artificials.

Winter Wonderland in Hyde Park

Winter Wonderland in Hyde Park

Del 17 de novembre 2017 al 1 de gener 2016

Hyde Park torna a acollir “Winter Wonderland”. Per als d’esperit nadalenc, és la gran oportunitat de gaudir del gran mercat de nadal, la pista de patinatge, la nòria i altres activitats.

CONEXIONES I DESTINACIONS RELACIONADES

A la vora del Sena neix la majestuosa ciutat de París. La màgia dels seus llocs emblemàtics i històrics et transportarà a temps remots de la capital amb tot l'encant i el romanticisme que impregna la ciutat.​​​​​​​

ESTACIONS