​LL​OCS D'INTERÈS

 

Palau de Westminster i la seva famosa torre

Més conegut com a Big Ben, la Torre Elizabeth i el Palau de Westminster formen un dels edificis més emblemàtics de la ciutat.

Aquest monument d'estil neogòtic alberga la seu del parlament del Regne Unit. A la riba esquerra del Tàmesi s'alça aquest impressionant palau de mil habitacions que originàriament va ser construït com a residència reial.

Buckingham Palace

És la residència oficial de la monarquia britànica a Londres. El Palau de Buckingham és un edifici imprescindible del patrimoni de la ciutat de Londres i un dels edificis més coneguts del món. Lloc de les cerimònies i visites oficials d'estat.

El palau alberga la col•lecció reial d'art, que es compon de peces esplèndides, particularment d'obres de Rembrandt, Rubens i Canaletto. També podeu assistir al famós relleu de la Guàrdia Reial, que té lloc cada dia a les 11.30 (d'abril a juliol).

Piccadilly Circus

Picadilly Circus és un lloc molt apreciat pels habitants de Londres i pels turistes. Aquesta plaça, pròxima a la zona comercial i d'oci, és coneguda per les grans pantalles de vídeo i els cartells publicitaris de neó.

A més, Piccadilly Circus és a prop d'una multitud d'atraccions turístiques, com el memorial a Shaftesbury, el Criterion Theatre o el London Pavilion.

AGENDA ​D'ACTIVITATS

 

British Museum

British Museum

Tot l'any

Endinsar-se en el Museu Britànic és passejar per la història. Conegut mundialment per la sala de les mòmies que s’exposen a la col·lecció de l’antic Egipte. Entrada lliure.

Canvi de Guàrdia

Canvi de Guàrdia

cada dos dies i a l'estiu cada dia

Si hi ha una tradició que tenim tots en ment a Londres és el Canvi de la Guàrdia. La cerimònia és a les 10:45h.

CONEXIONES I DESTINACIONS RELACIONADES

A la vora del Sena neix la majestuosa ciutat de París. La màgia dels seus llocs emblemàtics i històrics et transportarà a temps remots de la capital amb tot l'encant i el romanticisme que impregna la ciutat.​​​​​​​

ESTACIONS