​LLOCS ​D'INTERÈS

 

El barri de la Croix Rousse

Aquest barri pintoresc, situat al turó de la Croix-Rousse i declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, domina tota la ciutat de Lió.

Els seus carrers estrets i pendents aporten un encant especial a aquest lloc, que abans era el barri dels "Canuts", obrers que treballaven la seda. Ara és un barri de cultura alternativa on conviuen artistes bohemis i estudiants.

El turó de Fourvière i la seva basílica

La basílica de Notre-Dame de Fourvière, símbol de Lió, d'estil gòtic i bizantí es va construir durant el segle XIX i és un dels elements imprescindibles del patrimoni lionès.

Des de la basílica es gaudeix d'una impressionant panoràmica de tota la ciutat. Al turó de Fourvière també trobem restes gal•loromanes que pertanyen a l'antic Lugdunum.

El Vell Lió

Aquest barri medieval i renaixentista es troba als peus del turó de Fourvière. El Vell Lió s'organitza al voltant de tres edificis religiosos:la catedral de Saint-Jean (Sant Joan), l'església de Saint-Georges (Sant Jordi) i la de Saint-Paul (Sant Pau).

Els estrets carrers plens de façanes acolorides i de típiques tavernes lioneses transporten el visitant a la vida cultural de la ciutat.

AGENDA ​D'ACTIVITATS

 

Visita de les vinyes

Visita de les vinyes

Del 1 de juliol al 30 d’agost

Vine a conèixer als productors de vi. Podràs descobrir els secrets de les seves terres, i compartir un moment de convivència durant una degustació. Una visita especial per gaudir aquest estiu!

Lyon Street Food Festival #2

Lyon Street Food Festival #2

Del 8 al 10 de setembre

Durant 3 dies, vingut i visitar el món de sabors. Artesans de carrer cuisine però també famós chefs serà darrere de les seves estufes o en els seus camions alimentaris per tal de cuinar els seus plats.

CONNEXIONS I DESTINACIONS RELACIONADES

La ciutat de Valença, a la vora del Roine, sedueix per l'autenticitat dels seus barris antics i per l'encant que desprenen els seus canals i les seves delicioses especialitats gastronòmiques regionals.​

Entre les muntanyes dels Alps i el llac Léman es troba Ginebra, seu de moltes organitzacions internacionals.  ​

ESTACIONS


​​​​​