​LLOCS ​D'INTERÈS

 

El barri de la Croix Rousse

Aquest barri pintoresc, situat al turó de la Croix-Rousse i declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, domina tota la ciutat de Lió.

Els seus carrers estrets i pendents aporten un encant especial a aquest lloc, que abans era el barri dels "Canuts", obrers que treballaven la seda. Ara és un barri de cultura alternativa on conviuen artistes bohemis i estudiants.

El turó de Fourvière i la seva basílica

La basílica de Notre-Dame de Fourvière, símbol de Lió, d'estil gòtic i bizantí es va construir durant el segle XIX i és un dels elements imprescindibles del patrimoni lionès.

Des de la basílica es gaudeix d'una impressionant panoràmica de tota la ciutat. Al turó de Fourvière també trobem restes gal•loromanes que pertanyen a l'antic Lugdunum.

El Vell Lió

Aquest barri medieval i renaixentista es troba als peus del turó de Fourvière. El Vell Lió s'organitza al voltant de tres edificis religiosos:la catedral de Saint-Jean (Sant Joan), l'església de Saint-Georges (Sant Jordi) i la de Saint-Paul (Sant Pau).

Els estrets carrers plens de façanes acolorides i de típiques tavernes lioneses transporten el visitant a la vida cultural de la ciutat.

AGENDA ​D'ACTIVITATS

 

Als seus peus

Als seus peus

Fins el 30 d’abril de 2017

Les sabates diuen molt de nosaltres. En aquesta exposició s’han recopilat un centenar de parells que van des del S. XVI fins el S. XXI de tots els continents.

Festival Nits Sonores

Festival Nits Sonores

Del 24 al 28 de maig

És la gran festa de la música electrònica. Pensat per a que ho gaudeixin els grans i els petits. La música envairà durant cinc dies els carrers de Lió.

The Lyon Comic Book Festival

The Lyon Comic Book Festival

De l'1de juny al 30 de juny

Amb motiu de la celebració del Festival de còmic de Lyon, es concentraran 120 autors al Palais du Commerce el 10 i 11 de juny. Dos dies per a gaudir de les conferències, trobades i sessions dedicatòries.

CONNEXIONS I DESTINACIONS RELACIONADES

La ciutat de Valença, a la vora del Roine, sedueix per l'autenticitat dels seus barris antics i per l'encant que desprenen els seus canals i les seves delicioses especialitats gastronòmiques regionals.​

Entre les muntanyes dels Alps i el llac Léman es troba Ginebra, seu de moltes organitzacions internacionals.  ​

ESTACIONS


​​​​​