​LLOCS ​D'INTERÈS

 

El barri de la Croix Rousse

Aquest barri pintoresc, situat al turó de la Croix-Rousse i declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, domina tota la ciutat de Lió.

Els seus carrers estrets i pendents aporten un encant especial a aquest lloc, que abans era el barri dels "Canuts", obrers que treballaven la seda. Ara és un barri de cultura alternativa on conviuen artistes bohemis i estudiants.

El turó de Fourvière i la seva basílica

La basílica de Notre-Dame de Fourvière, símbol de Lió, d'estil gòtic i bizantí es va construir durant el segle XIX i és un dels elements imprescindibles del patrimoni lionès.

Des de la basílica es gaudeix d'una impressionant panoràmica de tota la ciutat. Al turó de Fourvière també trobem restes gal•loromanes que pertanyen a l'antic Lugdunum.

El Vell Lió

Aquest barri medieval i renaixentista es troba als peus del turó de Fourvière. El Vell Lió s'organitza al voltant de tres edificis religiosos:la catedral de Saint-Jean (Sant Joan), l'església de Saint-Georges (Sant Jordi) i la de Saint-Paul (Sant Pau).

Els estrets carrers plens de façanes acolorides i de típiques tavernes lioneses transporten el visitant a la vida cultural de la ciutat.

AGENDA ​D'ACTIVITATS

 

The Lyon Comic Book Festival

The Lyon Comic Book Festival

De l'1de juny al 30 de juny

Amb motiu de la celebració del Festival de còmic de Lyon, es concentraran 120 autors al Palais du Commerce el 10 i 11 de juny. Dos dies per a gaudir de les conferències, trobades i sessions dedicatòries.

Nuit Fourvière

Nuit Fourvière

Del 1 al 23 de juliol

Una sèrie de concerts i espectacles màgics sota les estrelles es durà a terme en els antics teatres romans de Fourvière. A partir del 2 de juny fins a finals de juliol de 2017.

Visita de les vinyes

Visita de les vinyes

Del 1 de juliol al 30 d’agost

Vine a conèixer als productors de vi. Podràs descobrir els secrets de les seves terres, i compartir un moment de convivència durant una degustació. Una visita especial per gaudir aquest estiu!

CONNEXIONS I DESTINACIONS RELACIONADES

La ciutat de Valença, a la vora del Roine, sedueix per l'autenticitat dels seus barris antics i per l'encant que desprenen els seus canals i les seves delicioses especialitats gastronòmiques regionals.​

Entre les muntanyes dels Alps i el llac Léman es troba Ginebra, seu de moltes organitzacions internacionals.  ​

ESTACIONS


​​​​​