​LLOCS D​'INTERÈS

 

El Port Vell

Situat al cor de la ciutat, en l'antiguitat el port vell era el centre econòmic de la ciutat, obert al comerç de la Mediterrània.

Avui dia, aquest lloc històric és un port turístic i les seves antigues activitats de comerç han estat traslladades. Com a punt de trobada i un dels símbols de la ciutat, el port acull monuments històrics com els antics tallers i el far.

Basílica de Notre-Dame de la Garde

La basílica de Notre-Dame de la Garde, lloc de guaita i de culte, és d'estil romanobizantí i un símbol per a tots els marsellesos.

Inaugurada el 1864, la basílica anomenada "la Bonne Mère" està coronada per una efígie daurada de la Mare de Déu. Des del cim del turó es contempla una vista panoràmica sobre Marsella i la seva àrea urbana.

Parc Nacional de les cales

Aquestes majestuoses cales als afores de Marsella, també conegudes com a "calanques" a França, han estat declarades parc nacional.

Aquest parc natural s'estén a tres ciutats de la Costa Blava: Marsella, Casis i La Ciotat. Ofereixen platges precioses amagades a les cales amb un mar blau: un lloc paradisíac.

AGENDA D'ACTIVITATS

 

Fira de les figuretes de Nadal “Les santons”

Fira de les figuretes de Nadal “Les santons”

Del 29 de novembre al 31 de desembre

Es tracta de la fira més antiga de figuretes de tota la Provença. Una cita ineludible per els amants dels Pessebres. Aquí trobarem peces úniques per la seva originalitat i tradició.

Noël à Maison Blanche

Noël à Maison Blanche

13, 16 i 17 de desembre

L’ajuntament es vesteix de blanc amb la proximitat del Nadal. Un espectacle de llum I color amenitzarà l’exterior, on podrem degustar castanyes acompanyades de vi calent i pa d’espècies. A més a més, a l’interior s’exposaran pessebres.

Biennale internationale des arts du cirque

Biennale internationale des arts du cirque

Del 14 de febrer al 17 de març

Esdeveniment que atreu i sorprèn a la ciutat de Marsella. Més de 500 representacions que mostren un circ exigent i accessible que combina destresa i poesia amb diferents disciplines de teatre divertides i en moviment.

CONNEXIONS I DESTINACIONS RELACIONADES 

Antiga capital de la regió històrica de Provença, Aix-en-Provence és una ciutat que destaca per l'encant dels carrers del seu casc antic i el seu característic estil de vida. ​​​​​​​

​​Situada al cor de la Provença, aquesta ciutat de l'edat mitjana conserva un ric patrimoni religiós amb desenes d'esglésies, capelles i el famós Palau dels Papes.​​​​​​

Nimes va néixer al segle VI aC. Ciutat amb anys d'història, d'arquitectura i d'art. Al cor antic de la ciutat es concentren una gran quantitat de restes romanes ben conservades, a més de palaus medievals i temples cristians.​​​​​​​​​

Coneguda pel festival de cinema, Canes és també una ciutat amb un nombre important de tresors culturals i històrics que es concentren al seu casc antic, envoltat de muralles i situat al turó del Suquet. ​

ESTACIONS


​​​​​​
​​