​LLOCS ​D'INTERÈS

 

La Plaça de la Comèdia

La plaça de la Comèdia, lloc imprescindible de Montpeller, ofereix un entorn agradable gràcies a les nombroses tavernes i als restaurants amb terrasses al sol.

Al voltant d'aquesta plaça se situa el centre històric de la ciutat, amb carrers medievals freqüentats per artistes. A més, podràs aprofitar l'oportunitat per anar de compres a les botigues locals o de les grans marques.

Arc de Triomf

Construït el 1692, l'arc de triomf de Montpeller s'inspira en les portes d'entrada de l'antiga ciutat de París.

Tenyit d'ocre i de groc, aquest monument es va edificar al lloc d'una antiga porta de les muralles de la ciutat i està presidit per un escut reial blau. Des del cim de l'edifici es contemplen unes vistes increïbles de Montpeller i dels seus voltants.

Museo Fabre

Amb més de 800 obres cabdals, el museu Fabre posseeix una de les primeres col•leccions de belles arts de França i d'Europa.

Gràcies a les col•leccions modernes i contemporànies de què disposa, el museu Fabre, fa viatjar el visitant a través del món de les belles arts. El museu està instal•lat a l'hotel Massillian, que té com a particularitat una galeria de columnes.

​AGENDA D'ACTIVITATS

 

ART I MATÈRIA

ART I MATÈRIA

Del 10 desembre de 2016 al 5 de novembre de 2017

Aquesta exposició "L'art i la matèria" és una veritable experiència tàctil per a nens i adults.

Cinemed

Cinemed

Del 20 al 28 d'octubre

Festival internacional del cinema mediterrani. En aquesta edició es projectaran més de 200 pel·lícules. A més a més s’han programat debats i festes a lo llarg dels 9 dies del festival.

CONEXIONS I DESTINACIONS REALCIONADES

Situada al cor d'un parc natural, la ciutat de Narbona té una ubicació geogràfica agradable; està envoltada d'un entorn natural magnífic amb vinyes i a prop del litoral.​​​

Nimes va néixer al segle VI aC. Ciutat amb anys d'història, d'arquitectura i d'art. Al cor antic de la ciutat es concentren una gran quantitat de restes romanes ben conservades, a més de palaus medievals i temples cristians.​​​​​​​​​

​​Situada al cor de la Provença, aquesta ciutat de l'edat mitjana conserva un ric patrimoni religiós amb desenes d'esglésies, capelles i el famós Palau dels Papes.​​​​​​​​

ESTACIONS


​​​​​