​LLOCS ​D'INTERÈS

 

La Plaça de la Comèdia

La plaça de la Comèdia, lloc imprescindible de Montpeller, ofereix un entorn agradable gràcies a les nombroses tavernes i als restaurants amb terrasses al sol.

Al voltant d'aquesta plaça se situa el centre històric de la ciutat, amb carrers medievals freqüentats per artistes. A més, podràs aprofitar l'oportunitat per anar de compres a les botigues locals o de les grans marques.

Arc de Triomf

Construït el 1692, l'arc de triomf de Montpeller s'inspira en les portes d'entrada de l'antiga ciutat de París.

Tenyit d'ocre i de groc, aquest monument es va edificar al lloc d'una antiga porta de les muralles de la ciutat i està presidit per un escut reial blau. Des del cim de l'edifici es contemplen unes vistes increïbles de Montpeller i dels seus voltants.

Museo Fabre

Amb més de 800 obres cabdals, el museu Fabre posseeix una de les primeres col•leccions de belles arts de França i d'Europa.

Gràcies a les col•leccions modernes i contemporànies de què disposa, el museu Fabre, fa viatjar el visitant a través del món de les belles arts. El museu està instal•lat a l'hotel Massillian, que té com a particularitat una galeria de columnes.

​AGENDA D'ACTIVITATS

 

FISE

FISE

Del 9 al 13 de maig

Si t’apassionen els esports de risc, durant cinc dies, els millors a nivell mundial estaran presents en les modalitats de roller, BMX, wakeboard, skate board, BTT, slopestyle, a la concentració més important d’Europa en esports de risc.

FAV, Arquitectures vives

FAV, Arquitectures vives

Del 12 al 17 de juny

Amb el Festival FAV, l’arquitectura contemporània es presenta en el casc antic de Montpeller. Un itinerari de contrastos, on prendran vida les idees dels nous arquitectes.

CONEXIONS I DESTINACIONS REALCIONADES

Situada al cor d'un parc natural, la ciutat de Narbona té una ubicació geogràfica agradable; està envoltada d'un entorn natural magnífic amb vinyes i a prop del litoral.​​​

Nimes va néixer al segle VI aC. Ciutat amb anys d'història, d'arquitectura i d'art. Al cor antic de la ciutat es concentren una gran quantitat de restes romanes ben conservades, a més de palaus medievals i temples cristians.​​​​​​​​​

​​Situada al cor de la Provença, aquesta ciutat de l'edat mitjana conserva un ric patrimoni religiós amb desenes d'esglésies, capelles i el famós Palau dels Papes.​​​​​​​​

ESTACIONS


​​​​​