​LLOCS D​'INTERÈS

 

El Palau dels Arquebisbes

Situat al cor de Narbona, aquest conjunt arquitectònic té una part antiga d'origen romà i una part nova d'estil gòtic.

La façana d'aquest monument històric té tres torres quadrades que daten dels segles XIII i XIV. Actualment, aquest edifici alberga l'ajuntament, el museu d'art i d'història i el museu d'arqueologia.

Vía Domitia

La Via Domitia va ser la primera carretera construïda pels romans a la Gàl•lia. Aquest tram de Narbona es va descobrir l'any 1997. Un cop descobert, el van restaurar. Testimoni de l'antiguitat,

aquesta via unia Itàlia amb la península Ibèrica travessant la Gàl•lia narbonesa durant el segle II aC. Encara que es va dissenyar per a la circulació de les legions romanes, de seguida la van començar a utilitzar també els comerciants.

Catedral de Sant Just i de Sant Pastor

Aquesta catedral d'estil gòtic és l'edifici més prestigiós de la ciutat i està inspirada en les grans catedrals del nord de França. Va ser construïda entre 1272 i 1340.

La seva particularitat resideix en el fet que no està acabada; només es va construir el cor de la catedral amb voltes de més de 40 metres d'alçària.

​AGENDA D'ACTIVITATS

 

Casa natal de Charles Trenet

Casa natal de Charles Trenet

Tot l'any

Ara és possible visitar la casa natal de Charles Trenet. Compositor de més de mil cançons i poeta de la joventut.

Foire du printemps du grand Narbonne

Foire du printemps du grand Narbonne

Del 27 d’abril fins l’1 de maig

Per la seva 46 edició, la Fira primaveral de Narbona presenta 150 expositors i animacions per a totes les edats amb espais de demostracions, degustacions i activitats esportives.

CONNEXIONS I DESTINACIONS RELACIONADES

Perpinyà era el centre econòmic, polític i cultural de la Mediterrània medieval.​​​​​​​​​

Montpeller és el lloc ideal per descobrir una ciutat en plena efervescència que es troba a prop d'alguns dels monuments i llocs més famosos del Patrimoni Mundial.​​​​​​​​​

Nimes va néixer al segle VI aC. Ciutat amb anys d'història, d'arquitectura i d'art. Al cor antic de la ciutat es concentren una gran quantitat de restes romanes ben conservades, a més de palaus medievals i temples cristians.​​​​​​​​​​​​​​

ESTACIONS 


​​​

Narbonne

1, Boulevard Frédéric Mistral
11100 Narbonne​​​​


​​