​LLOCS D​'INTERÈS

 

L'amfiteatre

El majestuós amfiteatre de Nimes és una de les restes romanes més ben conservades del món. Aquest amfiteatre, construït durant el segle I, ja acollia en aquella època moltes manifestacions, com ara combats de gladiadors o la caça d'animals salvatges.

Avui dia s'hi celebren altres tipus d'esdeveniments, com congressos, concerts o manifestacions esportives en un entorn prestigiós.

La casa quadrada

La casa quadrada, que forma part de l'antic fòrum romà, es va construir a principis de la nostra era en honor a Juli Cèsar i a Luci Cèsar. La construcció d'aquest edifici es va inspirar en els temples d'Apollon i de Mars de Roma.

Des de 1823, aquesta obra mestra romana acull el primer museu de Nimes. El monument s'ha renovat en moltes ocasions amb l'objectiu de donar-li un nou aire a aquesta casa històrica.

Los Jardins de la Font

Creats al llarg del segle XVIII per Jacques-Philippe Mareschal, els Jardins de la Font estan classificats entre els jardins públics més importants d'Europa.

Avui dia, aquest jardí encantador és el lloc preferit dels habitants de Nimes per fer una passejada.

AGEN​DA D'ACTIVITATS

 

Els dijous de Nimes

Els dijous de Nimes

Del 29 al 31 d'agost

Vine a gaudir de les nits d'estiu i a escoltar música de diferents artistes en el cor de la ciutat amb la família o els amics.

Tous savants !

Tous savants !

Del 20 de maig al 12 de novembre

Un viatge enrere en el temps per descobrir els erudits de Nimes que van prendre part en la història de la ciència.

CONNEXIONS I DESTINACIONS RELACIONADES

Montpeller és el lloc ideal per descobrir una ciutat en plena efervescència que es troba a prop d'alguns dels monuments i llocs més famosos del Patrimoni Mundial.​​​​​

Situada al cor d'un parc natural, la ciutat de Narbona té una ubicació geogràfica agradable; està envoltada d'un entorn natural magnífic amb vinyes i a prop del litoral.​​​

​​Situada al cor de la Provença, aquesta ciutat de l'edat mitjana conserva un ric patrimoni religiós amb desenes d'esglésies, capelles i el famós Palau dels Papes.​​​​​​​​​

ESTACIONS


​​​

Nîmes

1, Boulevard Sergent Triaire
30011 Nîmes cedex​​


​​