​LLOCS D​'INTERÈS

 

L'amfiteatre

El majestuós amfiteatre de Nimes és una de les restes romanes més ben conservades del món. Aquest amfiteatre, construït durant el segle I, ja acollia en aquella època moltes manifestacions, com ara combats de gladiadors o la caça d'animals salvatges.

Avui dia s'hi celebren altres tipus d'esdeveniments, com congressos, concerts o manifestacions esportives en un entorn prestigiós.

La casa quadrada

La casa quadrada, que forma part de l'antic fòrum romà, es va construir a principis de la nostra era en honor a Juli Cèsar i a Luci Cèsar. La construcció d'aquest edifici es va inspirar en els temples d'Apollon i de Mars de Roma.

Des de 1823, aquesta obra mestra romana acull el primer museu de Nimes. El monument s'ha renovat en moltes ocasions amb l'objectiu de donar-li un nou aire a aquesta casa històrica.

Los Jardins de la Font

Creats al llarg del segle XVIII per Jacques-Philippe Mareschal, els Jardins de la Font estan classificats entre els jardins públics més importants d'Europa.

Avui dia, aquest jardí encantador és el lloc preferit dels habitants de Nimes per fer una passejada.

AGEN​DA D'ACTIVITATS

 

Els grans jocs romans

Els grans jocs romans

Del 29 d’abril al 1 de maig

Reconstrucció històrica excepcional que ens trasllada a la França romana. Un gran espectacle dels jocs del circ amb cavalls, carreres de carros, combat de gladiadors, un campament romà, etc.

Fira de Pentecostes

Fira de Pentecostes

Del 31 de maig al 5 de juny

Una de les grans festes de França. La ciutat es posa els seus millors vestits per a l’ocasió. Les músiques alegres les xarangues surten de l’amfiteatre i desfilen per les avingudes.

Concert Ibrahim Maalouf

Concert Ibrahim Maalouf

15 de juliol

Vine i gaudeix de l'artista Ibrahim Maalouf amb l’estrena del seu disc Red & Black Light, que ret homenatge a les dones.

CONNEXIONS I DESTINACIONS RELACIONADES

Montpeller és el lloc ideal per descobrir una ciutat en plena efervescència que es troba a prop d'alguns dels monuments i llocs més famosos del Patrimoni Mundial.​​​​​

Situada al cor d'un parc natural, la ciutat de Narbona té una ubicació geogràfica agradable; està envoltada d'un entorn natural magnífic amb vinyes i a prop del litoral.​​​

​​Situada al cor de la Provença, aquesta ciutat de l'edat mitjana conserva un ric patrimoni religiós amb desenes d'esglésies, capelles i el famós Palau dels Papes.​​​​​​​​​

ESTACIONS


​​​

Nîmes

1, Boulevard Sergent Triaire
30011 Nîmes cedex​​


​​