​LLOCS D​'INTERÈS

 

L'amfiteatre

El majestuós amfiteatre de Nimes és una de les restes romanes més ben conservades del món. Aquest amfiteatre, construït durant el segle I, ja acollia en aquella època moltes manifestacions, com ara combats de gladiadors o la caça d'animals salvatges.

Avui dia s'hi celebren altres tipus d'esdeveniments, com congressos, concerts o manifestacions esportives en un entorn prestigiós.

La casa quadrada

La casa quadrada, que forma part de l'antic fòrum romà, es va construir a principis de la nostra era en honor a Juli Cèsar i a Luci Cèsar. La construcció d'aquest edifici es va inspirar en els temples d'Apollon i de Mars de Roma.

Des de 1823, aquesta obra mestra romana acull el primer museu de Nimes. El monument s'ha renovat en moltes ocasions amb l'objectiu de donar-li un nou aire a aquesta casa històrica.

Los Jardins de la Font

Creats al llarg del segle XVIII per Jacques-Philippe Mareschal, els Jardins de la Font estan classificats entre els jardins públics més importants d'Europa.

Avui dia, aquest jardí encantador és el lloc preferit dels habitants de Nimes per fer una passejada.

AGEN​DA D'ACTIVITATS

 

Le Théâtre d'Images

Le Théâtre d'Images

Desembre 2017

Quan s'apropen les festes de nadal, Nimes es posa ben maca. Els seus edificis més emblemàtics prenen vida amb les projeccions de color i moviment. Un espectacle inoblidable.

Street Art

Street Art

El 3 de març

Anem a visitar els barris de Gambetta i Richelieu que des de fa un temps han passat per una metamorfosis de color. Ens trobem amb un museu a l’aire lliure on apareixen murals a les façanes dels edificis. L’art ens envolta.

CONNEXIONS I DESTINACIONS RELACIONADES

Montpeller és el lloc ideal per descobrir una ciutat en plena efervescència que es troba a prop d'alguns dels monuments i llocs més famosos del Patrimoni Mundial.​​​​​

Situada al cor d'un parc natural, la ciutat de Narbona té una ubicació geogràfica agradable; està envoltada d'un entorn natural magnífic amb vinyes i a prop del litoral.​​​

​​Situada al cor de la Provença, aquesta ciutat de l'edat mitjana conserva un ric patrimoni religiós amb desenes d'esglésies, capelles i el famós Palau dels Papes.​​​​​​​​​

ESTACIONS


​​​

Nîmes

1, Boulevard Sergent Triaire
30011 Nîmes cedex​​


​​