​LLOCS ​D'INTERÈS

 

La Tour Eiffel

La torre Eiffel, emblema i monument imprescindible de la capital, es va construir per a l'Exposició Universal de 1889.

Aquest edifici de ferro culmina a 324 m d'alçària. Aquest lloc mític és un dels monuments més visitats del món. Des del cim de la torre es contempla una vista panoràmica impressionant de tota la ciutat.

Catedral de Notre-Dame de Paris

Obra mestra de l'arquitectura gòtica. La catedral de Notre-Dame està situada al centre històric de París, a l'illa de l'antiga ciutat de Lutècia.

La col•locació de la primera pedra d'aquest edifici es remunta a l'any 1163. Ara els visitants poden contemplar-ne les magnífiques vidrieres, les torres impressionants i les mítiques gàrgoles. El 2013 la catedral va celebrar el seu 850è aniversari.

Montmartre

Presidit per la Basílica del Sacre-Coeur, el turó de Montmartre és un barri d'artistes molt bohemi de la capital francesa. Descobreix l'encant de Montmartre.

Passejant pels carrers escarpats del barri dels Abbesses des de la plaça del Tertre fins a l'esplanada del Sacré Coeur. Als peus del turó es troben el famós cabaret Moulin Rouge i el Café des Deux Moulins, on es va filmar Amélie.

AGENDA​ D'ACTIVITATS

 

ROCK EN SEINE

ROCK EN SEINE

Del 25 al 27 d´agost

Amb 14 edicions i una multitud constant de fidels, el festival de música rock en Seine no necessita presentació. Es celebra cada any al Parc Nacional de Saint-Cloud per gaudir dels concerts en directe.

PIAFF

PIAFF

Del 20 al 26 de setembre

El Festival de Cinema d'Animació de París, proposa descobrir la diversitat i abundància de la creació d'animació independent nacional i internacional, en format curt. Aquest esdeveniment pretén explorar el cinema al llarg de projeccions i reunions.

​CONNEXIONS I DESTINACIONS RELACIONADES

Capital del regne de Bèlgica i àrea urbana important d'Europa, Brussel•les és una ciutat que ha sabut conservar el seu esperit local malgrat la seva dimensió europea. ​

Aquesta ciutat està situada estratègicament a Europa per la seva ubicació geogràfica i els seus enllaços internacionals.​

Londres, antiga capital de l'Imperi Britànic, és ara una ciutat que s'eleva al rang de les primeres metròpolis del món pel seu potencial econòmic i el seu estatus de centre financer. ​​

Per la riquesa del seu patrimoni, Estrasburg està considerada una de les ciutats més belles d'Europa; el seu centre històric va ser declarat Patrimoni de la Humanitat el 1988. ​​

ESTACIONS​

​​​​​