​LLOCS D​'INTERÉS

 

El Castellet

El Castellet, emblema de la ciutat, és l'antiga porta principal de les muralles de Perpinyà, construïda el 1368 pel mestre d'obres Guillem Guitard.

Actualment, aquest edifici alberga el Museu Català de les Arts i Tradicions Populars.

Palau dels Reis de Mallorca

Situat al centre de la ciutat, aquest majestuós palau d'estil gòtic és un dels monuments més importants del Rosselló.

Va ser la residència dels reis de Mallorca. El palau acull una capella baixa i una alta dins de la torrassa, i tres patis interiors encantadors. Descobriu la sàvia combinació entre l'estil romà i el gòtic.

Catedral de San Joan Baptista

D'estil gòtic meridional, la catedral de Sant Joan Baptista de Perpinyà es va construir a partir de 1324 projectada com una església de tres naus.

Va esdevenir catedral el 1601, i està composta d'una nau única de gran amplitud, amb diverses voltes característiques de l'arquitectura gòtica i vitralls neogòtics. És un monument religiós imprescindible en la història de la ciutat de Perpinyà.

AGE​NDA D'ACTIVITATS

 

Nit Europea dels Museus

Nit Europea dels Museus

19 de maig

Perpinyà obre els seus museus amb motiu de la Nit Europea dels Museus. Activitats i música amenitzaran la festa de la cultura.

Marché aux puces

Marché aux puces

Els diumenges

Mercat de segona mà, amb presència constant de 200 botigues (roba, objectes, antiguitats ...). Tos els diumenges.

​CONNEXIONS I DESTINACIONS RELACIONADES

A la riba del riu Aude, Carcassona sedueix pels seus dos llocs inscrits com a Patrimoni Mundial per la Unesco: la majestuosa ciutadella fortificada i el famós i encantador canal du Midi.​​​​​

Situada al cor d'un parc natural, la ciutat de Narbona té una ubicació geogràfica agradable; està envoltada d'un entorn natural magnífic amb vinyes i a prop del litoral.​​​​​​​

ESTACIONS


​​​​​​