​​LLOCS D'INTERÈS

 

Arles, Patrimonio de la Humanidad

Encara que Van Gogh és el pintor que va posar en el mapa a aquesta ciutat, no cal oblidar que molts segles enrere els romans la van convertir en una de les joies de la corona.

Arles és també capital del bon viure: és l'única ciutat de França que posseeix tres denominacions d'origen controlades: l'arròs de la Camarga, l'oli d'oliva i la carn de toro.

Mercats, artesans i antiquaris

Els mercats de productes alimentosos és un dels encants de tota la regió. En gairebé tots els pobles i ciutats és possible trobar-los i gaudir amb el seu ambient, colorit i productes frescos.

Esment a part mereixen els anticuarios. No en va infinitat de anticuarios de tota Europa s'apropen a la regió buscant aquest moble provençal tan especial que farà les delícies dels millors decoradors del món.

Rutes per a tots els gustos

Una vez recorridas las principales ciudades, uno no puede dejar la Provenza sin buscar el recorrido que más le pueda apetecer. Las opciones son infinitas, por la diversidad del paisaje y el encanto de sus pueblos y paisajes.

Els recomanem llogar un cotxe i realitzar alguna de les rutes més tradicionals, com les diverses opcions que ofereixen els camps d'espígol. L'època de floració d'aquesta planta és entre juny i juliol i en algunes zones s'estén fins a agost.

​AGENDA D'ACTIVITATS

 

Mercats de la Provença

Mercats de la Provença

Tot l'any

No vagis sense un cistell. Al veure l’espectacle de colors dels productes de la regió, el voldràs omplir de rams de lavanda, sabons, formatges, olis, i les fruites i verdures de la temporada. Varies poblacions tenen mercats a l’aire lliure.

Vide grenier

Vide grenier

Diumenges

Brignoles i Cotignac celebren cada dos diumenges un mercat d’antiguitats amb uns 30 expositors. Després de remenar i fer la troballa d’una peça que destaca per la seva originalitat o bellesa podrem fer un aperitiu o oferir als més petits cotó de sucre.

CONNEXIONS I DESTINACIONS RELACIONADES​

Nimes va néixer al segle VI aC. Ciutat amb anys d'història, d'arquitectura i d'art. Al cor antic de la ciutat es concentren una gran quantitat de restes romanes ben conservades, a més de palaus medievals i temples cristians.​

​​Situada al cor de la Provença, aquesta ciutat de l'edat mitjana conserva un ric patrimoni religiós amb desenes d'esglésies, capelles i el famós Palau dels Papes.​

Antiga capital de la regió històrica de Provença, Aix-en-Provence és una ciutat que destaca per l'encant dels carrers del seu casc antic i el seu característic estil de vida. ​

Entre el mar mediterrani i el massís de l'Estaque se situa la metròpoli més gran del Migdia. Del port vell a les cales, passant pel centre històric de la ciutat, es descobreixen els vestigis de l'antiga Masilia, amb uns paisatges de mar extraordinaris.​​

ESTACIONS


​​

​​

​​

​​