​LLOCS D​'INTERÈS

 

El port vell

Inaugurat al 1666, el port de Sète va esdevenir un indret molt important per el comerç del vi, aprofitant la confluència del canal del Midi i del mar.

Avui en dia, està freqüentat en gran part pels pescadors que cada tarda al voltant de les 15.30 venen el fruit de la seva pesca. Lloc molt típic de la ciutat.

El canal reial

Punt d’amarratge dels vaixells de pescadors, aquest ample canal és un punt cèntric de la ciutat a on es concentren els millors restaurants i Hotels.

Cada any a finals d’agost, aquest lloc es converteix en l’escena principal de les festes de Saint-Louis on es fan balls populars i batalles navals.

La "pointe courte"

Pintoresc barri de pescadors, racó molt típic de la costa mediterrània.

Banyat per l’aiguamoll de Thau, aquest barri és un autèntic poble dins de la ciutat on vien encara els pescadors anomenats els “pointus” a les seves cases de fusta.

AGE​NDA D'ACTIVITATS

 

Espace Georges Brassens

Espace Georges Brassens

Obert tots els dies a excepció dels dilluns

No podem deixar de visitar el museu si tenim en ment d’anar a Sète, ciutat on va néixer el poeta cantautor. Després de fer la visita que acostuma a durar una mitja hora, es projecten recitals inèdits, tot un luxe per les oïdes.

Festival BAZR-Mercat Pop de Nadal

Festival BAZR-Mercat Pop de Nadal

1, 2 i 3 de desembre

Cinquè any consecutiu d’aquesta Fira de Nadal moderna i alternativa. Un centenar d’artesans i artistes ens proposen originals detalls nadalencs. Sense oblidar-nos del programa de concerts per amenitzar aquets tres dies.

CONNEXIONS I DESTINACIONS RELACIONADES

Nimes va néixer al segle VI aC. Ciutat amb anys d'història, d'arquitectura i d'art. Al cor antic de la ciutat es concentren una gran quantitat de restes romanes ben conservades, a més de palaus medievals i temples cristians.​​​​​​​​​​​​​​​

Montpeller és el lloc ideal per descobrir una ciutat en plena efervescència que es troba a prop d'alguns dels monuments i llocs més famosos del Patrimoni Mundial.​​​​​​​​​​

Perpinyà era el centre econòmic, polític i cultural de la Mediterrània medieval.​​​​​​​​​​

ESTACIONS

​​​​​​

Sète

78, place de Combon
34200 Sète​​​​​​