​LLOCS D​'INTERÈS

 

La catedral Notre-Dame

Obra mestra de l'art gòtic, la catedral s'alça al centre històric de la ciutat. Es va construir al llarg de quatre segles: entre els anys 1015 i 1439.

Només té una torre que fa 142 metres d'alçària i que, antigament, va ser el monument més alt de tota la cristiandat. Els elements més destacats són la façana, decorada amb un gran nombre d'escultures, l'impressionant orgue i la nau alta.

El barri de la petite France

Les singulars cases tradicionals de la regió fan de la Petite France el barri més pintoresc de la vella Estrasburg, situada en una "illa".

Antic barri de pescadors, adobers i moliners, aquest lloc ofereix un autèntic retrat del Renaixement renà. Les cases més destacades són les dels blanquers, amb sostres escarpats, i la casa Haderer, que daten dels segles XVI i XVII.

La casa de Kammerzell

Al nord-oest de la plaça de la catedral se situa la casa Kammerzell, una autèntica joia de la ciutat.

Aquesta casa tradicional construïda al segle XV és la més emblemàtica de tota la ciutat per la seva original estructura: una primera planta construïda de pedra i les tres de dalt, de fusta. Avui dia la casa acull l'oficina de turisme i un restaurant.

​AGENDA D'ACTIVITATS

 

MMPARK: Colecció de la II Guerra Mundial

MMPARK: Colecció de la II Guerra Mundial

De dillins a diumenge

Exposició en la que veurem vehicles blindats, lleugers, camions, motos, objectes personals, una llanxa alemanya i fins i tot un avió. A només 12 km d’Estrasburg és un imperdible si ens agrada la història.

Museu Alsacià

Museu Alsacià

Tot l'any

El museu recull les tradicions de l’Alsàcia. Podem veure un conjunt d’objectes que han sigut testimoni de la vida rural de la zona entre els segles XVIII I XIX. Des del vestuari, mobles, ceràmiques o joguines. Una oportunitat de viatjar al Passat.

CONNEXIONS I DESTINACIONS RELACIONADES

A la vora del Sena neix la majestuosa ciutat de París. La màgia dels seus llocs emblemàtics i històrics et transportarà a temps remots de la capital amb tot l'encant i el romanticisme que impregna la ciutat​​

ESTACIONS 


​​​

Strasbourg

20, Place de la Gare
67000 Strasbourg​


​​