LLOCS ​D'INTERÈS

 

La Casa de les Cares

Aquest edifici antic va ser construït a principis del segle XVI per Antoine De Dorne i es caracteritza per una façana guarnida amb nombroses cares esculpides.

La casa, d'estil renaixentista, acull actualment el departament municipal de "Valença, ciutat d'art i d'història". A França hi ha altres cases de les cares, com la de Colmar, a Béziers.

El Quiosc Peynet

Classificat com a monument històric des de 1982, aquest quiosc és el símbol de la ciutat de Valença. Va ser dissenyat per l'arquitecte Poitoux el 1890 i se situa a l'esplanada de Març, davant del parc Jouvet.

El seu nom procedeix dels dibuixos de Peynet en què representa dos enamorats que escolten la música del quiosc. Ara hi ha un cor daurat sota la cúpula del quiosc per recordar aquest esdeveniment.

Catedral de Sant Apol•linar

Aquesta catedral d'estil romànic és el monument més antic de la ciutat, construït a finals del segle XI.

Es troba al nucli antic, a la part alta de la ciutat.

AGENDA​ D'ACTIVITATS

 

Museu de Valence, art i arqueologia

Museu de Valence, art i arqueologia

Tot l'any

El museu de Valence es troba al centre històric, a l’antic Palau Episcopal. El recorregut segueix un ordre cronològic en tres seqüències. L’edifici i els seus jardins mereixen de per si mateix una visita.

Noël en cirque

Noël en cirque

Del 2 al 17 de desembre

Si et trobes a Valence per aquestes dates, no ho dubtis, aquest espectacle farà somriure a tota la família. La màgia del Nadal ens envoltarà més que mai.

CONNEXIONS I DESTINACIONS RELACIONADES

A la confluència dels rius Roine i Saona es troba Lió, ciutat inscrita al Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.​​​​​​

Entre les muntanyes dels Alps i el llac Léman es troba Ginebra, seu de moltes organitzacions internacionals.​

A la vora del Sena neix la majestuosa ciutat de París. La màgia dels seus llocs emblemàtics i històrics et transportarà a temps remots de la capital amb tot l'encant i el romanticisme que impregna la ciutat​​​

ESTACIONS


​​​

Valence TGV

BP 19952 Alixan
26958 Valence cedex 9​​​​


​​