LLOCS ​D'INTERÈS

 

La Casa de les Cares

Aquest edifici antic va ser construït a principis del segle XVI per Antoine De Dorne i es caracteritza per una façana guarnida amb nombroses cares esculpides.

La casa, d'estil renaixentista, acull actualment el departament municipal de "Valença, ciutat d'art i d'història". A França hi ha altres cases de les cares, com la de Colmar, a Béziers.

El Quiosc Peynet

Classificat com a monument històric des de 1982, aquest quiosc és el símbol de la ciutat de Valença. Va ser dissenyat per l'arquitecte Poitoux el 1890 i se situa a l'esplanada de Març, davant del parc Jouvet.

El seu nom procedeix dels dibuixos de Peynet en què representa dos enamorats que escolten la música del quiosc. Ara hi ha un cor daurat sota la cúpula del quiosc per recordar aquest esdeveniment.

Catedral de Sant Apol•linar

Aquesta catedral d'estil romànic és el monument més antic de la ciutat, construït a finals del segle XI.

Es troba al nucli antic, a la part alta de la ciutat.

AGENDA​ D'ACTIVITATS

 

Museu Internacional del Calçat

Museu Internacional del Calçat

Tot l'any

A només 20 min. de Valence ens trobem amb el museu, al convent de la Visitació de Romans-Sur-Isère. Al seu interior gaudirem del recorregut i de l’evolució del calçat des dels seus inicis fins als nostres dies.

Village des Sciences de Valence

Village des Sciences de Valence

7 i 8 d’octubre

Aquets dos dies la Ciència ens convida a experimentar, manipular i ens demostra fenòmens espectaculars. De estand en estand assistirem a experiències de més de 20 disciplines que trobarem en el programa.

CONNEXIONS I DESTINACIONS RELACIONADES

A la confluència dels rius Roine i Saona es troba Lió, ciutat inscrita al Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.​​​​​​

Entre les muntanyes dels Alps i el llac Léman es troba Ginebra, seu de moltes organitzacions internacionals.​

A la vora del Sena neix la majestuosa ciutat de París. La màgia dels seus llocs emblemàtics i històrics et transportarà a temps remots de la capital amb tot l'encant i el romanticisme que impregna la ciutat​​​

ESTACIONS


​​​

Valence TGV

BP 19952 Alixan
26958 Valence cedex 9​​​​


​​