LLOCS ​D'INTERÈS

 

La Casa de les Cares

Aquest edifici antic va ser construït a principis del segle XVI per Antoine De Dorne i es caracteritza per una façana guarnida amb nombroses cares esculpides.

La casa, d'estil renaixentista, acull actualment el departament municipal de "Valença, ciutat d'art i d'història". A França hi ha altres cases de les cares, com la de Colmar, a Béziers.

El Quiosc Peynet

Classificat com a monument històric des de 1982, aquest quiosc és el símbol de la ciutat de Valença. Va ser dissenyat per l'arquitecte Poitoux el 1890 i se situa a l'esplanada de Març, davant del parc Jouvet.

El seu nom procedeix dels dibuixos de Peynet en què representa dos enamorats que escolten la música del quiosc. Ara hi ha un cor daurat sota la cúpula del quiosc per recordar aquest esdeveniment.

Catedral de Sant Apol•linar

Aquesta catedral d'estil romànic és el monument més antic de la ciutat, construït a finals del segle XI.

Es troba al nucli antic, a la part alta de la ciutat.

AGENDA​ D'ACTIVITATS

 

Museu de Valence, art i arqueologia

Museu de Valence, art i arqueologia

Tot l'any

El museu de Valence es troba al centre històric, a l’antic Palau Episcopal. El recorregut segueix un ordre cronològic en tres seqüències. L’edifici i els seus jardins mereixen de per si mateix una visita.

Village de Noël

Village de Noël

Del 28 de novembre al 24 de desembre

El mercat nadalenc de Valence aconsegueix transmetre un ambient molt acollidor amb les cabanyes de fusta on trobarem propostes per a regals molt originals. Els petits gaudiran amb els tallers de maquillatge, la nòria i el Pare Noel.

CONNEXIONS I DESTINACIONS RELACIONADES

A la confluència dels rius Roine i Saona es troba Lió, ciutat inscrita al Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.​​​​​​

Entre les muntanyes dels Alps i el llac Léman es troba Ginebra, seu de moltes organitzacions internacionals.​

A la vora del Sena neix la majestuosa ciutat de París. La màgia dels seus llocs emblemàtics i històrics et transportarà a temps remots de la capital amb tot l'encant i el romanticisme que impregna la ciutat​​​

ESTACIONS


​​​

Valence TGV

BP 19952 Alixan
26958 Valence cedex 9​​​​


​​