Els nostres trens són la millor opció per gaudir d'un viatge amb nens; t'oferim tota la comoditat necessària perquè passis un moment magnífic amb ells: jugant, dibuixant o simplement comentant el paisatge. També podeu "passejar" fins a la cafeteria, on disposem d'una oferta i uns menús adaptats als més petits.

Tots els seients estan equipats amb taules. A més, hi ha lavabos a tots els cotxes, la majoria dels quals disposen d'una taula per canviar bolquers (*). 

​Volem contribuir a fer que el vostre viatge amb els nens sigui inoblidable. Per això proposem una tarifa per als més petits tan especial com ells: Els menors de 14 anys tindran un 40% de descompte sobre la tarifa Flexi o Esencial adquirida per l'adult i amb les mateixes condicions que aquest en cas d'anul•lació. 
​​​
Els nens menors de 4 anys podran viatjar gratuïtament compartint la plaça amb la persona que els acompanyi.

​​​Si ja ho teniu clar, us animem a jugar amb els nostres trens retallables​. Viatjar en tren resultarà una autèntica aventura per als més petits. Les vacances comencen al tren.


Els menors d'edat, si viatgen sols o en companyia d'altres persones, a més del DNI/CNI necessitaran l'autorització del pare, la mare o el tutor legal.​


(*) Taules per canviar bolquers: espai disponible a tots els WC dels trens AVE S-100 i al WC dels cotxes 7 o 17 als trens TGV Dúplex/Eurodúplex.​