COMPENSACIÓ PER POSSIBLES RETARDS

A Renfe-SNCF en Cooperación fem tots els possibles per assegurar que arribes a la teva destinació puntualment. Ara bé, si el servei pateix algun tipus de retard, ens comprometem a donar-te una compensació superior a la que preveu l'actual normativa europea de compensacions (www.rail​europe.com):

a) Si es produeix un retard entre 30 i 119 minuts, compensarem les molèsties causades amb un 25% del preu del bitllet.

b) Si es produeix un retard igual o superior a 120 minuts, compensarem les molèsties causades amb un 50% del preu del bitllet.


​​GESTIÓ DE RECLAMACIONS

El nostre principal objectiu és garantir als nostres viatgers un servei impecable, perquè som conscients que el trajecte en tren és una part indissoluble del viatge complet (vacances, negocis, etc.). Tot i això, si per qualsevol motiu vols fer una reclamació, ho podràs fer a través dels serveis de postvenda que s'indiquen a continuació. Per tant, ens basem en l'experiència i l'organització dels serveis de postvenda de Renfe i SNCF per tal de garantir-te el tractament més eficient possible.

Per tal de facilitar la gestió de les reclamacions i poder donar-te la millor resposta tan ràpidament com sigui possible, et demanem que enviïs la reclamació al servei de postvenda que pertanyi a la xarxa en què hagis adquirit el bitllet (Renfe o SNCF).

RENFE (ESPAÑA)
Centro de Atención al cliente y Venta en las Estaciones
Dirección General de Viajeros 
Centro de Atención Posventa
Avenida Ciudad Barcelona, 8​
28007 Madrid
>> ​Web de ​Renfe
​​
SNCF (FRANCIA)
​Service Relation Client SNCF
62973 Arras Cédex 9-France​
​​

​Per tal de facilitar la gestió de les reclamacions i poder donar-te la millor resposta al més aviat possible, t'agrairem que enviïs la reclamació al servei de postvenda que pertanyi a la xarxa en què hagis adquirit el bitllet (Renfe o SNCF).

​​


Si tens cap suggeriment, ens el pots fer arribar a través de la nostra bústia del client i et contestarem de seguida.​​​