COMPENSACIÓ PER POSSIBLES RETARDS

A Renfe-SNCF en Cooperación fem tots els possibles per assegurar que arribes a la teva destinació puntualment. Ara bé, si el servei pateix algun tipus de retard, ens comprometem a donar-te una compensació superior a la que preveu l'actual normativa europea de compensacions​:

a) Si es produeix un retard entre 30 i 119 minuts, compensarem les molèsties causades amb un 25% del preu del bitllet.

b) Si es produeix un retard igual o superior a 120 minuts, compensarem les molèsties causades amb un 50% del preu del bitllet.


​​GESTIÓ DE RECLAMACIO​NS

El nostre principal objectiu és garantir als nostres viatgers un servei impecable, perquè som conscients que el trajecte en tren és una part indissoluble del viatge complet (vacances, negocis, etc.). Tot i això, si per qualsevol motiu vols fer una reclamació, ho podràs fer a través dels serveis de postvenda que s'indiquen a continuació. Per tant, ens basem en l'experiència i l'organització dels serveis de postvenda de Renfe i SNCF per tal de garantir-te el tractament més eficient possible.

Per tal de facilitar la gestió de les reclamacions i poder donar-te la millor resposta tan ràpidament com sigui possible, et demanem que enviïs la reclamació al servei de postvenda que pertanyi a la xarxa en què hagis adquirit el bitllet (Renfe o SNCF).

RENFE (ESPAÑA)
Centro de Atención al cliente y Venta en las Estaciones
Dirección General de Viajeros 
Centro de Atención Posventa
Avenida Ciudad Barcelona, 8​
28007 Madrid
>> ​Web de ​Renfe
​​
SNCF (FRANCIA)
​Service Relation Client SNCF
62973 Arras Cédex 9-France​
​​

​Per tal de facilitar la gestió de les reclamacions i poder donar-te la millor resposta al més aviat possible, t'agrairem que enviïs la reclamació al servei de postvenda que pertanyi a la xarxa en què hagis adquirit el bitllet (Renfe o SNCF).

​​


Si tens cap suggeriment, ens el pots fer arribar a través de la nostra bústia del client i et contestarem de seguida.​​​