​Cada client viatja per motius diferents. El nostre repte és aconseguir oferir a tots els clients, sigui quin sigui el motiu del seu viatge, un servei eficient i una atenció personalitzada per fer-los el trajecte tan agradable i còmode como sigui possible.


El nostre personal de bord ha estat seleccionat per oferir-te la millor assistència i el millor servei independentment de la teva nacionalitat. Per això trobaràs personal capaç d'atendre't en diversos idiomes, a qui podràs plantejar qualsevol dubte i sol•licitar el seu servei al llarg de tot el viatge. Per facilitar-te el viatge, oferim un servei de megafonia a bord en diferents idiomes en                                                    funció del territori pel qual circula el tren: castellà, català i francès.


La carta de la nostra cafeteria presenta diverses fórmules de menús de temporada i altres suggeriments, tant en plats calents com en plats freds. També oferim un menú infantil. Els productes seleccionats són de la millor qualitat i els canviem diverses vegades al llarg de l'any. Un   passeig al cotxe de cafeteria et permetrà estirar les cames i passar un moment de convivència ​ "internacional". 


Però si et va millor, també podràs adquirir els nostres productes sense haver-te de moure del lloc gràcies al nostre servei de bar mòbil.Gràcies al nostre servei de wifi gratuït a bord, accedeix a Internet i a una gran varietat de continguts per a que el teu viatge sigui encara més amè. Consulta aquí​ tota la informació sobre aquest servei, així com els continguts disponibles.Als nostres trens podràs utilitzar els teus dispositius d'entreteniment o de treball segons les teves necessitats. Utilitza els dispositius amb llibertat, però procura no molestar la resta de viatgers (activa el mode de silenci; parla a les plataformes, etc.).


Oblida't dels problemes de la bateria: a totes les files dels nostres seients hi ha endolls perquè carreguis els dispositius.A tots els nostres trens i estacions tenim un servei d'assistència a persones amb mobilitat reduïda.​​

​​