Trens completament renovats amb materials acollidors i de qualitat amb capacitat per a 347 passatgers. Poden circular fins a 300 km/h. La flota complerta esta formada per 10 trens que circulen en la seva totalitat en període estival. ​Circulen per la ruta de Marsella i Lyon​.​
Cada composició està formada per 8 cotxes distribuïts de la següent manera
· 2 cotxes de Primera Classe 
· 5 cotxes de Segona Classe
· 1 cotxe bar
· Espai ClubSERVEIS A BORD


Confort​

Destaca el confort i amplitud dels seients pensant en la comoditat del viatger. Els seients estan equipats de preses elèctriques per a l'ús de diferents dispositius. Tots els seients disposen de taula. 


 Espai Club

Aquest espai es troba al primer cotxe, ideal per a viatges de negocis i grups d’amics o famílies. Es tracta de 8 places enfrontades amb quatre pantalles i la possibilitat de connectar els PC en aquestes. En definitiva, més intimitat per a concentrar-se en el treball o gaudir amb els amics del viatge. 


Restauració

Cotxe bar amb una àmplia carta dissenyada en exclusiva per al client internacional que inclou plats calents i freds. També disponible el servei de bar mòbil en plaça. ​​

Servei de wifi gratuït per a tots els clients internacionals

Accedeix a Internet i a una gran varietat de continguts per a que el teu viatge en tren resulti encara més amè. Consu​lta aquítota la informació sobre aquest servei, així com els continguts disponibles.

Assistència personalitzada

Espai dissenyat per a PMR i acompanyant.​​ Tren adaptat a les cadires de rodes i amb un bany ampli sense barreres. Les estacions disposen de personal d’ajuda per a persones amb mobilitat reduïda. A Espanya, aquest servei s'ofereix gratuïtament per l'Oficina Central d'Assistència i a Franç​a Accès Plus.


Personal a bord

Per a qualsevol informació o dubte que sorgeixi en relació al viatge, 
el personal trilingüe estarà sempre a la teva disposició.
​​

AVANTATGES DE VIATJAR EN TREN Equipatge

Tots els cotxes del tren, idependentment de la classe en la que es viatgi, disposen de molts espais per depositar les maletes i motxilles. ​

Animals de companyia

En els trenes de Renfe-SNCF en Cooperación és possible viatjar amb la teva mascota. Sempre i quan el pes no superi els 10Kg i s’ha de dur en una gàbia o tancame​​nt similar. Els animals domèstics que es poden dur a bord dels trens són els següents: gossos, gats, fures i aus (no de corral).


Viatjar amb nens

Res de millor que els nostres trens per viatjar amb nens. La mobilitat del tren i el confort dels seients que disposen de taules, fan més agradable el viatge per a tota la família.​


Sala Club 

Els clients de Primera classe, disposen d'accés lliure a les Sales Club de Madrid-​Puerta de Atocha, Barcelona Sants, Girona, Camp de Tarragona i Zaragoza-Delicias abans de l’embarca​ment. Un moment de relax per prendre un refrigeri o llegir mentres s’espera la sortida del tren.

Canvis i anul·lacions

Facilitat i flexibilitat a l’hora de realitzar aquests tràmits.


DIAGRAMES DEL TRENS AVE

Vols conèixer tots els detalls del tren​ AVE​? Consu​lta aquí els diagrames.
 Galeria

​​
​​​​