​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​ Viatges en grup


​​
BILLETS DE TREN A PREUS REDUÏTS


A PARTIR DE 10 PERSONE​S : Per gaudir de les avantatges de viatjar en grup només cal reunir un mínim de 10 persones que viatgin juntes. Les places, segons la disponibilitat, es reserven juntes a les zones menys transitades del tren. Tan si es tracta d'un viatge turístic, escolar o de negocis, gestionem tot tipus de grups​.


FINS UN 55% DE REDUCCIÓ: Viatjar en grup té grans avantatges econòmiques. Els menors de 28 anys disposen d'un 20% de descompte addicional. Els preus dels viatges són variables: com més aviat s'adquireixin els bitllets, millors seran les tarifes. 


ATENCIÓ PERSONALITZADA: El nostre departament de grups atendrà la teva sol·licitut i elaborarà un pressupost a mida de les teves necessitats. 


FLEXIBILITAT: Les reserves es poden realitzar entre amb un any d'antelació ​i el dia abans de la sortida. Amb l'opció gratuïta, els preus i seients estan garantitzats fins a 15 dies​. 


POSSIBILITAT DE PRIVATIZACIÓ: Pots reservar des d'un sol cotxe al tren sencer i personalitzar-lo segons les necessitats del teu grup.​​DESCARREGA'T ELS NOSTRES FULLETONS:


​​​


CONSULTA ELS NOSTRES MENÚS PER A GRUPS:


​​

DEMANA'NS UN PRESSOST:

  • Trucant al 900 105 805
     
  • A través del formulari disponible a continuació
    No oblidis comentar-nos a l'apartat d'observacions qualsevol característica del grup que consideris oportuna. Ens ​posarem en contacte amb tu al més aviat possible. 

Els camps amb l' * , són obligatoris.​

Formulari de contacte

Dades de contacte

Dades del viatge

  • Adul.
  • Joves Menors 28 anys
    • Desitjo rebre::