Renfe-SNCF en Cooperación​ et proposa una gamma senzilla, fàcilment comprensible i basada en el grau de flexibilitat que desitgis per al teu viatge: ESSENCIAL o FLEXI.​ Reserva amb la màxima antelació possible i obtindràs els nostres millors preus triïs la tarifa que triïs. 


Essencial

Proposem una tarifa de base adaptada a les necessitats de la majoria dels nostres clients i que ofereix els millors preus disponibles, tant a Primera classe com a la Segona classe. La tarifa Essencial està pensada per als clients que no tenen intenció de modificar el seu viatge. Ara bé, si et sorgeix un problema i has d'anul•lar el viatge, podràs fer-ho sempre pagant un 50% de les despeses fins a la sortida del tren.

  • A  París, Lió, Marsella, Avinyó, Valence, Aix-en-Provence a partir de 39€* des de Barcelona, Girona o Figueres. 
  • Amb aquesta tarifa, podràs viatjar des de Barcelona a Montpeller​ i Narbona a partir de 2​9€*
*Preu per trajecte en Segona classe 

Flexi​​​​

​Amb Flexi podràs canviar els teus plans tantes vegades com vulguis, no serà cap problema. Està pensada per als clients que necessiten una flexibilitat màxima fins a l'últim moment: podràs anul•lar el bitllet fins 24 hores abans de la sortida del tren sense cap cost i, si l'haguessis d'anul•lar en les últimes 24 hores, tan sols n'abonaries un 10% en concepte de despeses de gestió.

  • Amb aquesta tarifa podrà viatjar a París, Lió, Avinyó, Aix-en-Provence, Marsella i Valence a partir de 49€* des de Barcelona, Girona o Figueres.
  • I des de 39€* a Montpeller, Sète i Agde.
  • A partir de 34€* Barcelona-Narbona.
*Preu per trajecte en Segona clas​se

Descompte infantil

Els menors de 14 anys, disposaran d'un 40% de descompte sobre la tarifa Flexi o Essencial adquirida per l'adult i amb les mateixes condicions que aquest en cas d'anul·lació.

Els nens menors de 4 anys podran viatjar gratuïtament, compartint la plaça amb la persona que els acompanyi.

Descompte jove

30% de descompte a qualsevol de les destinacions de França on opera Renfe-SNCF en Cooperación. Per poder-te beneficiar d'aquesta reducció cal que tinguis un d'aquests documents:

· Targeta + Renfe Jove ​​​
· Carnet Jove emès per qualsevol de les comunitats autònomes de l'Estat Espanyol
· Carnet Jove associat a targetes bancàries emeses per entitats financeres col·laboradores
· European Yout​h Card, Carnet Jove emès a l'estranger en els països associats a l'organisme EYCA (European Youth Card Association)
· Carnet Internacional d'estudiant ISIC (International Student Identify Card)
· Carnet Internacional de viatges per a joves GO 25 (I​YTC) administrat per la International Student Travel Confederation (ISTC) i reconegut per la UNESCO com a document per a la mobilitat juvenil.
​​​

Descompte acompanyant de persona amb discapacitat

​​L'oferta Renfe-SNCF en Cooperación​ està pensada per oferir les millors comoditats de viatge per a tots. Per facilitar els viatges de les per​​sones amb discapacitat, proposem una tarifa amb 50% de descompte per al seu acompanyant, sobre la tarifa Flexi o Essencial que hagi adquirit la persona discapacitada i amb les mateixes condicions que aquestes en cas d'anul·lació.Viatjar amb el teu animal de companyia

​La teva mascota és benvibguda a bord! Podràs viatjar traquil-lamet al costat de la teva mascota sempre i quan no excedeixi de 10kg en una gàbia, per evitar molèsties a la resta de passatgers.

  • ​​​El preu del bitllet per a un animal domèstic és de 15 € per a tots els trajectes.​​​
Consulta les condicions de transport.​


Promos

​Et proposem  tarifes puntuals a preus “Promo" per viatjar a França. Inscriu-te a la nostra Newsletter per rebre les últimes novetats de Renfe-SNCF en Cooperación i no desaprofitis l'oportunitat!

Exemples de preus Promo:

  • Nimes, Montpeller, Sète i Agde des de 29€*
  • 35 €* Lió, Marsella, Avinyó, Aix-en-Provence i Valence des de Barcelona
  • 39 €* Paris des de Barcelona

*Preu per trajecte en Segona classe ​

​​


​UNIM ESPANYA I FRANÇA COM NINGÚ HO FA ​

​​​​
​​